اُردمی، یک مرجع تخصصی در حوزه زیبایی و تندرستی است که میکوشد آگاهی و شناخت شما را نسبت به کلیه نکات و ملاحظات مربوط به انتخاب، خرید و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی افزایش دهد؛ تا بتوانید هر چه بیشتر تاثیر مطلوب آنها را احساس کنید. بیشتر بخوانید
به احتمال زیاد شما هم فکر میکنید چربی موجود در داخل گوش نشانهای از رعایت نکردن بهداشت فردی است. به همین دلیل پس از تمیز کردن گوش با گوشپاککن، موم و چربیهایی که به گوشپاککن چسبیده است را به عنوان خطری برای سلامتی گوشها به حساب میآورید. اما جالب است بدانید چنین باوری صحت ندارد و قضیه برعکس است.
اینگونه که پیداست موم داخل گوش علاوه بر محافظت و چرب نگه داشتن کانال داخل گوش، خاصیت ضدباکتری دارد و از گوش در برابر عفونت محافظت میکند.
جالب است بدانید بر اساس جدیدترین تحقیقات پزشکی، پاک و تمیز کردن بیش از اندازه گوش، ممکن است به خشکی و احساس خارش در این ناحیه منجر شود. اما در کنار تمیز کردن بیش از اندازه گوش، تمیز کردن نادرست داخل گوش نیز میتواند مشکلاتی را در پی داشته باشد.
بهتر است بدانید استفاده از گوشپاککن در بسیاری از مواقع باعث صدمه زدن به گوش میشود. تحقیقات جدیدی که در یکی از مراکز پزشکی آمریکا انجام شده است، ثابت کرده که سالانه ۱۲ میلیون نفر آمریکایی به دلیل پاک کردن نادرست گوش راهی مطب دکتر میشوند.
این موارد باعث شده است تا استفاده از گوشپاککن برای پاک کردن گوش از جانب پزشکان متخصص منع شود.
اگر پرده گوش شما سوراخ شده یا سابقه مشکلات گوش دارید، برای تمیز کردن گوشهای خود به پزشک مراجعه کنید، در غیر اینصورت میتوانید از روش زیر برای تمیز کردن گوشهای خود کمک بگیرید.
همانگونه که مشاهده کردید، به همین راحتی موم و آلودگیهای گوش پاک میشوند. در بیشتر مواقع موم داخل گوش به صورت طبیعی حل میشود و در نتیجه نیازی به پاک کردن آن وجود ندارد. لازم به ذکر است اگر پس از انجام دادن مراحل بالا، باز هم احساس کردید که گوشهای شما شنوایی لازم را ندارند، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم روشی را برای پاک کردن گوش سراغ دارید، شیوههای خود را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.