0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. کالایی برای مقایسه انتخاب نشده است.

%

صابون روغن آرگان پوست خشک miss eden

Miss Eden Argan Oil Dermatological Soap For Dry Skin

4
1
  • 5 0
  • 4 1
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
شماره مجوز بهداشت:
1133023612111032
ثبت امتیاز:
‎46,500 تومان
+1 بُن تخفیف (راهنمای بُن تخفیف)

معرفی کوتاه

این صابون غنی شده با کره کاریته، مناسب برای پوستهای خشک و آسیب دیده می باشد و بدون خشک نمودن پوست آن را تمیز می کند.

این صابون برای حساسترین پوستها مانند پوست شکننده کودکان نیز قابل استفاده می باشد. این صابون حاوی عوامل مرطوب کننده و محافظت کننده است که تعادل را به پوست باز می گرداند.

نوع شوینده یا پاک‌کننده صابون
نوع پوست آسیب‌دیده, خشک
وزن 100 gr
حجم -
اثرات شوینده مغذی و رطوبت رسان، ایجاد حس نرمی و لطافت در پوست
ترکیبات‌ روغن آرگان، کره کاریته، روغن هسته نخل، گلیسرین
توضیحات این محصولات فاقد پارابن می باشند.
منع مصرف موردی تا کنون گزارش نشده.
کشور صاحب برند فرانسه
برند miss eden | میس ادن

روزانه برای شستشو استفاده شود.

تعداد کل دیدگاه ها: 0
تعداد کل امتیازها: 1
تعداد کل پاسخ ها:

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، ۳ بُن تخفیف و برای سایر محصولات، ۱ بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز،

درباره برند miss eden

 داستان برند میس ادن در کشور مراکش با تولد رافائل آغاز شد. رافائل در ۳۷سالگی، به همراه سه برادرش در سال ۲۰۰۵، با دلبستگی به کشور خود و نگاه به فرقه‌ها و زیبایی‌های شرقی، نام میس ادن (بانوی بهشتی) را در کشور فرانسه به ثبت رساند. آن‌ها از خواص معجزه‌آسای روغن آرگان آگاهی داشتند؛ بنابراین می‌خواستند دانش و شیوه‌ی زندگی خود را در طیف وسیعی بیان کنند و دسترسی به محصولات آرایشی و بهداشتی برپایه‌ی این روغن را توسعه دهند.

miss eden logo

تمامی محصولات موجود، بر طبق نیازهای مشتریان به‌روزرسانی شد و توسعه یافت. هدف اصلی میس ادن کمک به ایجاد حس راحتی و بازگشت نیروی جوانی همراه با زیبایی بود. این برند برای اولین‌بار در آزمایشگاه‌های خود شروع به تولید محصولاتی بر پایه‌ی گیاهان، مخصوصاً روغن آرگان کرد.

درباره‌ی روغن آرگان

طی قرون متمادی زنان قبیله‌ی بربر، رمز و رازهای روغن آرگان را نزد خود حفظ نموده‌اند. خواص این روغن به‌عنوان تغذیه‌کننده، جوان‌کننده و مرطوب‌کننده باعث شد تا این روغن به یک ماده‌ی آرایشی استثنائی تبدیل شود.

روغن آرگان از درختی به همین نام به دست می‌آید. این درخت فقط در زمین‌های خشک ناحیه‌ی اطلس شمالی و بیشتر در کشور مراکش می‌روید. میوه‌ی این درخت شبیه آلوهای ریز است. پس از چیدن میوه‌ها در بین ماه‌های ژوئن و اوت، زنان مراکشی گوشت میوه‌های رسیده را از هسته جدا می‌کنند. سپس مغز موجود در هسته را بیرون آورده و بعد از آسیاب‌کردن و تحت فشار قرار‌دادن، روغن آن را استخراج می‌کنند. مغربی‌ها، روغن آرگان را طلای مایع نام داده‌اند.

این روغن، منبعی غنی از ویتامین‌های A ،E، اسیدهای چرب ضروری امگا 3، 6، 9، اسکوالان، استرول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست. از روغن آرگان برای درخشش مو، تقویت ناخن، بهبود آکنه، مقابله با چین‌و‌چروک، واریس و بهبود زخم استفاده می‌شود. روغن آرگان آنتی‌اکسیدانی قوی نیز محسوب می‌شود.

محصولات مشابه
تونیک پاک کننده پوست Seagull
محلول پاک کننده روبوریل ISIS PHARMA
فوم پاک کننده بلان د پرل Guerlain
فوم پاک کننده صورت NUXE
لوسیون تمیز کننده ملایم SOSKIN
ژل شوینده و روشن کننده Academie
صابون روغن آرگان پوست چرب miss eden
تونر احیا کننده سلول ساز skincode