محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.
رنه لالیک (Rene Lalique)، هنرمند سفالگر و جواهرساز فرانسوی بود که سالها پیش در ۱۸۶۰ در روستایی دورافتاده در فرانسه زاده شد. زندگی در روستا و مجاورت با فرهنگ پاریسی باعث شد تا رنه لالیک به طبیعت و هنر علاقهی خاصی پیدا کرده و بعدها این علاقه را در آثار خود متجلی کند. رنه تحصیلاتش را در کالج تورگات (Torgut)، شروع کرد؛ اما پس از مدتی در اثر فوت پدرش مجبور به ترک کالج شد.
رنه لالیک زمانی که ۱۲ سال بیشتر نداشت به شاگردی یکی از طلاسازان معروف پاریسی درآمد و عصرها نیز در کلاسهای طراحی شرکت کرد و در نهایت توانست تحصیلاتش را در کالج هنرهای سیدنهام (Sydenham Art College) ادامه دهد. رنه لالیک که برای تحصیل به انگلستان رفته بود در این کشور بهعنوان یک هنرمند، مشغول به کار شد و همزمان برای برندهای جواهرساز معتبری مانند کارتیه و بوشرون (boucheron)، طلا و جواهر طراحی میکرد. جالب است بدانید برند بوشرون یکی از قدیمیترین برندها در صنعت جواهرات لوکس بهحساب میآید و شخصیتهایی مانند ملکه الیزابت، محمدرضا پهلوی و پادشاه بلژیک از مشتریهای این برند پاریسی بودند.
این طراح و هنرمند سرشناس فرانسوی در سال ۱۸۸۵ برند خودش را با نام لالیک راهاندازی کرد. اگر از طرفداران جواهرات گرانقیمت و لوکس باشید، حتماً در جریان هستید که در گذشته طراحی جواهر با تمرکز بر قراردادن یک سنگ قیمتی روی زیورآلات انجام میشد و طراحی قسمتهای مختلف زیورآلات از اهمیت کمتری برخوردار بود. اینجا بود که رنه لالیک سنتشکنی کرد و فرایند طراحی جواهرات لوکس را با تمرکز بر استفاده از طرح گل و حیوانات روی زیورآلات برای همیشه تغییر داد. رنه لالیک پس از موفقیت در طراحی جواهرات، به طراحی عینکهای لوکس رو آورد و در این زمینه نیز به موفقیت چشمگیری رسید.
مدتی بعد نیز رنه لالیک با فرانسوا کوتی (Francois Coty)، برای ساخت شیشههای زیبای عطر های گرانقیمت همکاری و طرحهای انقلابی را روانهی بازار کرد. در آن زمان، عطر در شیشهی معمولی فروخته میشد و مشتریان باید شیشههای عطر زیبا و شیک را جداگانه خریداری میکردند. رنه لالیک این سنت را با طراحی شیشههای جدید و شیک برای بعضی از عطر های معروف کوتی شکست و با تولید شیشههای شیک عطر در تیراژ زیاد توانست هزینهی ساخت این شیشههای شیک را نیز کاهش دهد تا در اختیار طیف بیشتری از مخاطبان قرار بگیرد.
این امر باعث شد تا برندهای عطرساز معتبر آن زمان مانند راجر اند گلت (roger and gallet)، گرلن (Guerlain) و مولینارد (Molinard) برای سفارش طراحی شیشههای عطر های خود از این طراح خوشسلیقهی فرانسوی کمک بگیرند. رنه لالیک که دست به هر کاری میزد موفق میشد، پس از اینکه بخت خود را در طراحی شیشههای عطر به آزمایش گذاشت، به طراحی تجهیزات لوکس برای خودروها رو آورد و در این زمینه نیز نوآوریهای فراوانی را به نمایش گذاشت. او که به تخصص ویژهای در طراحی و شکلدادن شیشه دست پیدا کرده بود، در دیگر کارهایش نیز همیشه از شیشه کمک میگرفت.
در نهایت روزگار دست رنه لالیک را در سال ۱۹۴۵ از دنیا کوتاه کرد؛ اما استعداد و هنر این طراح فرانسوی در برندی که از خودش بهجای گذاشته بود جاودانه شد. در سال ۱۹۹۲ ماری کلاود (Marei Claude)، نوهی رنه لالیک که دستی در شیشهسازی نیز داشت، بیرق پدربزرگش را در دست گرفت و خط تولید عطر های لالیک را با عرضهی این محصولات در شیشههایی بسیار زیبا و شیک ادامه داد. از آن زمان تاکنون عطر های لالیک با تلفیقی از هنر و صنعت تولید میشود.
از سال ۱۹۹۴ بهبعد نیز سالانه نسخههای محدود عطر های این برند در شیشههایی مخصوص و زیبا عرضه میشوند. در حال حاضر نزدیک به ۷۹ عطر خوشرایحه را در کلکسیون محصولات لالیک شاهد هستیم. این برند فرانسوی برای ساخت عطر ها از بهترین عطرسازان دنیا مانند میشل آلمایراک (Michel Almairac)، ملین آرلان (Mylene Arlan) و بئاتریس پیکه (Beatrice Piquet)، کمک میگیرد.