0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: 3E0010102

اسپری موبر گل رز Me2

Me2 Rose Hair Removal Spray


اولین امتیاز
را شما ثبت کنید.

شمارهٔ مجوز:
1185410941025361
ثبت امتیاز:

ناموجود

معرفی کوتاه:

اسپری موبر گل رز Me2، مناسب پوست‌های حساس و ملتهب است. از بین برنده موهای زائد در کوتاه‌ترین زمان و بدون ایجاد حساسیت و قرمزی بر روی پوست می‌باشد.

اسپری موبر گل رز Me2، برای پوست‌های حساس بوده و به دلیل دارا بودن عصاره روغن ماکادمیا و گل فرزیا موجب نرمی و لطافت پوست می‌شود. تاثیر این محصول به طور مستقیم بر روی ریشه می‌باشد که پس از مدتی استفاده موجب ضعیف شدن ریشه مو شده و رشد موها را بسیار کند می‌کند. در صورت حساسیت نداشتن می‌توانید اسپری موبر را برای تمامی نواحی بدن استفاده کنید.

از مزایای استفاده از اسپری موبر می‌توان به سهولت در استفاده و سرعت عمل بالا اشاره کرد. این اسپری موبر شما را از دردسرهای تیغ‌های اصلاح یعنی زخم و خراش خلاص می‌کند.

نوع محصول اسپری
حجم 200ml
نوع پوست حساس
منع مصرف موردی تاکنون گزارش نشده.
توضیحات از بین برنده موهای زائد در کوتاه‌ترین زمان
کشور صاحب برند ایران
کشور سازنده -
برند Me2 | می تو
قبل از استفاده قوطی را به خوبی تکان دهید و از فاصله ۱۰-۱۵ سانتی‌متر به سطح پوست تمیز و خشک اسپری نمایید تا لایه یکنواختی تمام موها را بپوشاند. پس از ۶ تا ۱۲ دقیقه (متناسب با نوع مو) با آب ولرم شستشو دهید. برای اثر بخشی بهتر، با دست پخش نکنید.
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 0
تعداد کل پاسخ‌ها:

دیدگاه‌های کاربران 0

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

درباره برندMe2

شرکت بیتارزآریا با سابقه درخشان خود در تولید انواع اسپری و محصولات آرایشی بهداشتی، توانسته است تا محصولات جدیدی با برند می تو (Me2) تولید و روانه بازار کند.