محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.
ماسک موی تقویت کننده السو لورال پاریس مدل Arginine Resist X3، دارای فرمولاسیون منحصر به فرد با عملکرد سه گانه است که شامل تغذیه پیاز مو، تقویت ریشه مو، بازسازی ساقه مو می باشد.
نوع محصول | ماسک یا کرم همراه با آبکشی |
مورد استفاده | ترمیمکننده و مغذی, تقویتی و ضدریزش |
حجم | 300 ml |
اثرات | - |
ترکیبات | - |
توضیحات | - |
منع مصرف | موردی تا کنون گزارش نشده. |
برند | LOREAL | لورآل |
کشور صاحب برند | فرانسه |
کشور سازنده | - |
بعد از شستشو با شامپو و گرفتن آب اضافه موها، ماسک را به ساقه مو بزنید و ماساژ دهید. اجازه دهید که ماسک مو برای 10 تا 15 دقیقه روی ساقه موها باقی بماند، سپس با آب ولرم بشورید و در آخر جهت بسته شدن کوتیکول مو، با آب سرد آبکشی کنید. استفاده از ماسک مو 1 تا 22 بار در هفته توصیه می شود. استفاده بیش از حد از ماسک مو باعث ریزش موها می شود.
در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریدهاید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق میگیرد. دیدگاههای حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما بههمراه خواهند داشت.
لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبتنام کنید.
لورآل (اورآل) یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی در دنیاست، در محصولات این شرکت بزرگ و معروفِ فرانسوی شاهد محصولات آرایشی، مراقبت ازسلامت پوست و مو، کرمهای ضد آفتاب، عطر و ترکیبات محافظت از مو هستیم.
در سال 1908 یک مهندس فرانسوی رنگمویی را ابداع کرد و آنرا به آرایشگرهای ساکن پاریس فروخت. این مهندس جوان که شولِر نام داشت، درهمین سال شرکتی را به ثبت رساند که اکنون آنرا با نام لورآل میشناسیم.
در سال 1950 حدود ۱۰۰ شیمیدان در این شرکت بزرگ مشغول به کار بودند. جالب است بدانید این تعداد در سال 1984 به هزار نفر کارمند رسید و اکنون بیشتر از ۲۰ هزار نفر در قسمتهای مختلف لورآل مشغول به کار هستند.
همانگونه که اشاره شد، تجارت لورآل با تولید رنگمو شروع شد، اما پس از مدتی شاهد تولید سایر محصولات آرایشی بهداشتی از جانب لورآل نیز بودیم. لورآل در حال حاضر بیشتر از ۵۰۰ برند مختلف را در سبد کالای خود دارد و به جرات میتوان گفت محصولات مختلف آرایشی را در این برندها میتوان مشاهده کرد.
لورآل برای تحقیق و توسعه محصولات خود شش پایگاه بزرگ در کشورهای مختلف دنیا بنا کرده است. لورآل به تولید محصولات دارویی نیز علاقه نشان داد و در نتیجه در سال 1973 یک شرکت دارویی بزرگ را خریداری کرد. این شرکت سالها بعد با زیرمجموعههای لورآل ادغام شد.
لورآال با کارنامه قوی بینالمللی خود در حالی به قرن بیستم وارد شد که تنوع را در برنامه رشد جهانی خود در آغوش کشید. این گروه با مدیریت لیدنسی اون جونز از سال 2006 و مدیریت اجرایی ژان پل آگون که بعدا در سال 2011 در سمت مدیرعامل قرار گرفت همچنان به ابداعات خود ادامه میدهد تا نیازهای متنوع مردم جهان را پوشش دهد و خلاقیتهایی با تعهد اجتماعی در جهت توسعه پایدار برای همگان را به عهده گرفته است.
لورآل همیشه به دنبال گسترش دامنه تولیدات خود بوده است و به همین دلیل در سال 2012 شاهد بازگشایی یکی از بزرگترین کارخانههای تولید محصولات آرایشی از جانب لورآل در اندونزی بودیم. در آن زمان راهاندازی این کارخانه چیزی حدود ۱۰۰ میلیون دلار روی دست لورآل خرج باقی گذاشت، البته این سرمایهگذاری بینتیجه نبود و باعث شد تا حدود ۲۵ درصد از تولیدات این کارخانه مستقیما در بازار اندونزی به فروش برسد، مابقی تولیدات این کارخانه نیز به سایر کشورهای دنیا صادر میشود.
در همان سال 2014 لورآل، شرکت آرایشی NYX را نیز با قیمت نامشخصی خریداری کرد تا از این طریق نفوذ بیشتری در بازار لوازم آرایشی شمال آمریکا داشته باشد. سال 2014 سال پرکاری برای شرکت لورآل بود چرا که لورآل در این سال یک شرکت تولید محصولات آرایش موی معروف برزیلی را نیز خریداری کرد.
مقر اصلی گروه تولیدی لورآل در شهر کلیشی در نزدیک پاریس واقع است. این ساختمان در سال 1969 ساخته شده است. بر اساس گزارشها در سال 2004 حدود ۱۴۰۰ نفر در ساختمان اصلی لورآل کار میکردهاند. لازم به ذکر است که بزرگترین سالن آرایش موی دنیا نیز در این ساختمان وجود دارد. بنا به همان گزارشی که در سال 2004 منتشر شده است، در این سالن آرایش ۹۰ آرایشگر به ۳۰۰ مشتری خدمات آرایش و زیبایی ارائه میدهند. رنگهای جدید لورآل نیز در این سالن بر روی گیسوان مشتریان آزمایش میشوند.
کاملا مشخص است که گسترش دامنه محصولات لورآل همیشه با سودآوری بیشتر این شرکت همراه بوده است، در سال 2002 لورآل اعلام کرد درآمد این شرکت برای نوزدهمین سال متوالی افزایش داشته است.
در حال حاضر لورآل در بیشتر از ۱۳۰ کشور دنیا محصولات آرایشی بهداشتی خود را به فروش میرساند و بالغ بر ۵۰ هزار نفر کارمند دارد که از این میزان، ۲۴ درصد آنها در کارخانه و مقر لورآل در فرانسه مشغول به کار هستند.
این برند به ساخت محصولات سازگار با طبیعت نیز علاقه زیادی نشان داده است؛ بنابراین در سال 2012 کارخانهای را به همین منظور احداث کرد. لورآل امید دارد به لطف تولید محصولات جدید سازگار با محیط زیست تا سال 2019، یک میلیارد مشتری جدید جذب کند.
لورآل ثابت کرده است که تمایل زیادی برای آزمایش محصولات جدید خود روی حیوانات ندارد، به همین دلیل از سال 1979 تاکنون حدود ۹۰۰ میلیون یورو برای ابداع روشهای آزمایش محصولات خود هزینه کرده است. در این روشها سعی شده تا با شبیهسازی پوست انسان، محصولات لورآل آزمایش شوند.
لورآل اخیرا در ساخت محصولات آرایشی برندهای مختلف خود از فناوری نانوتکنولوژی نیز کمک گرفته است. به این ترتیب در ترکیباتی نظیر مرطوبکنندهها، کرمهای ضد آفتاب و محصولات حفظ و نگهداری موی لورآل شاهد حضور فناوری نانوتکنولوژی هستیم.
جالب است بدانید لورآل به عنوان ششمین دارنده حق امتیاز نانوتکنولوژی در آمریکا بهحساب میآید، لورآل از کپسولهای نانو برای رساندن مواد موثری نظیر ویتامین A و رتینول پوست به لایههای زیرین کمک گرفته است.
لورآل در حال حاضر از پردرآمدترین شرکتهای جهان است که لیلیان بتانکور، ثروتمندترین زن دنیا از سهامداران اصلی این شرکت بود. لیلیان بتانکور در سال 2017 با 94 سال سن درگذشت.
بدون شک در آینده نیز شاهد نوآوریهای بیشتری از جانب این غول بزرگ صنعت آرایش و زیبایی خواهیم بود.