0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: sa41

ادو پرفيوم وایت تاچ Franck Olivier

Franck Olivier White Touch Eau De Parfum

5
1
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
شماره مجوز بهداشت:
1130312633441666
ثبت امتیاز:

ناموجود

معرفی کوتاه:

نوع محصول: ادو پرفیوم
مناسب برای: خانم‌ها
رایحه: گل، شیرین، خنک، خوراکی
حجم: 100ml
کشور: فرانسه

ادو پرفيوم وایت تاچ Franck Olivier، عطری است شیرین و ملایم، با ترکیبی خنک، دوست داشتنی و ماندگار از میوه هایی نظیر طالبی و گلابی و گل هایی همچون سوسن آبی و یاس برای مصرف در طول روزهای گرم تابستانی انتخاب عالی می‌باشد. این محصول شگفت‌ا‌نگیز و رمانتیک مخصوص بانوانی جوان، جذاب و عاشق طراحی شده است. در نت‌های ابتدایی بوی سوسن آبی ، مویز سیاه و میوه‌های تابستانی همچون طالبی و انگور سیاه به مشام خوش می‌آید پس از مدتی بوی گل‌های یاس،مانگا، رز و بنفشه خودنمایی می‌کند و در آخر نیز رایحه‌ی مشک و چوب صندل ماندگار می‌شود.

نت آغازین:

انگور فرنگی سیاه
خربزه
گلابی
نیلوفر آبی

نت میانی:

بنفشه
درمنه
رز
فریزیا
یاسمین

نت پایانی:

چوب صندل
مشک
نوع محصول ادو پرفیوم
مناسب برای خانم‌ها
رایحه سرد و خنک, شیرین, میوه‌ای, گلی
حجم 100ml
نت آغازین نیلوفر آبی، انگور فرنگی سیاه، خربزه، گلابی
نت میانی یاسمین، رز، بنفشه، فریزیا، درمنه
نت پایانی مشک، چوب صندل
برند Franck Olivier | فرانک اولیویر
کشور صاحب برند فرانسه
کشور سازنده -
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 1
تعداد کل پاسخ‌ها:

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

درباره برندFranck Olivier

شرکت طراحی SODIP که در سال 1993 تاسیس شد عطر های Franck Olivier Paris را در سرتاسر دنیا تولید می‌کند و از طریق توزیع منتخب به فروش می‌رساند. این برند در پنجاه کشور جهان موجود است و توسعه شبکه توزیع نشان از شهرت روزافزون آن دارد. این محصولات توسط شرکت SODIP در قلب پاریس توزیع می‌شوند که مرکز تولید عطر در جهان است.

لوگوس فرانک اولیور

شخصیت‌های بسیاری طرفدار این برند هستند که سبب رشد زیاد آن از سال 2008 شده است. دلیل اصلی موفقیت این شرکت ارائه محصولات با کیفیت است که در فرانسه تولید می‌شود.

برند فرانک اولیور تکیه فراوانی بر مشارکت با نمایندگان خارجی خود دارد که حضورش را در بهترین مراکز فروش پررنگ می‌کنند و جذابیت فرانسوی خود را که در طول سال‌ها به‌دست آورده است حفظ می‌کند.

برند فرانک اولیور تا کنون 38 عطر تولید کرده است که اولین آن در سال 1998 و آخرین آن در سال 2016 بوده است. عطرساز این شرکت مارک بوستون است.

محصولات مشابه

ادو پرفیوم  زنانه میستیک Beverly Hills Polo Club
٪5

Special Price ‎1,898,000 تومان

قیمت عادی: ‎1,998,000 تومان

ادوپرفیوم زنانه چلنج Beverly Hills Polo Club
٪5

Special Price ‎1,898,000 تومان

قیمت عادی: ‎1,998,000 تومان

ادو تویلت زنانه سوئیت She 50ml
٪35

Special Price ‎225,200 تومان

قیمت عادی: ‎346,500 تومان

ست کادویی کارتونی ادو تویلت و اسپری دئودورانت زنانه پرتی She
٪35

Special Price ‎281,400 تومان

قیمت عادی: ‎433,000 تومان

ست کادویی ادو تویلت و بادی میست زنانه پرتی She
٪35

Special Price ‎281,400 تومان

قیمت عادی: ‎433,000 تومان

ست کادویی ادو تویلت، اسپری و لوسیون بدن زنانه کلابر She (جعبه باز)
٪49

Special Price ‎356,300 تومان

قیمت عادی: ‎698,500 تومان

ادو تویلت زنانه نیویورک She 50ml
٪35

Special Price ‎225,200 تومان

قیمت عادی: ‎346,500 تومان

ست کادویی کارتونی ادو تویلت و اسپری دئودورانت زنانه نیویورک She
٪35

Special Price ‎281,400 تومان

قیمت عادی: ‎433,000 تومان