محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.
ادو پرفیوم دیپ ایفوریا Calvin Klein، عطری است تلخ و رسمی که با رایحهی نیمه شیرین گل رز ترکیب با حسی گیاهی و کمی تند و تیز از نعنای هندی آغاز میشود. با گذشت زمان نعنای هندی قویتر شده و حالتی تلخ و چوبی مانند بخود میگیرد. رایحه میانی و پایه عطر رایحهای تلخ، گرم و نیمه شیرین از نعنای هندی است که حضور مشخص گل رز لطافتی از جنس گلها به عطر اضافه مینماید تا حس چوبی و تلخ را بخوبی کنترل نموده و همزمان حسی زنانهتر و ملایمتر به عطر بدهد. ادو پرفیوم دیپ ایفوریا Calvin Klein پخش بو و ماندگاری مناسبی دارد و انتخاب بسیار خوبی جهت مصرف رسمی در فصلهای پاییز و زمستان میباشد.
نت آغازین:
نت میانی:
نت پایانی:
نوع محصول | ادو پرفیوم |
مناسب برای | خانمها |
رایحه | تلخ, چوبی, گرم, گلی |
حجم | 100ml |
نت آغازین | فلفل، برگ ماندارین، کاسکالون |
نت میانی | یاسمین، شمعدانی، صدتومانی چینی، رز سیاه |
نت پایانی | رایحههای چوبی، نعناع هندی، مشک |
برند | Calvin Klein | کلوین کلین |
کشور صاحب برند | آمریکا |
کشور سازنده | - |
در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریدهاید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق میگیرد. دیدگاههای حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما بههمراه خواهند داشت.
لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبتنام کنید.
همانگونه که از نام این برند پیداست، یک طراحی آمریکایی با نام کلوین کلاین موسس این برند آمریکایی است، دفتر اصلی کلوین کلاین در میدتاون منهتن واقع در نیویورک قرار دارد.
حدود نیم قرن پیش در سال 1968، کلاین جوان با سرمایهای برابر با ۱۰ هزار دلار، فروشگاه کتوشلواری را در هتل یوک واقع در شهر نیویورک راهاندازی کرد. این فروشگاه با موفقیت زیادی روبرو شد و در نتیجه، یک سال بعد نیز شاهد حضور کلاین بر روی جلد مجله معتبر وُوگ بودیم.
دو سال بعد هم، لباسهای اسپرت، کلاسیک و لباسهای زیر بانوان به مجموعه پوشاک کلوین کلاین اضافه شد.
کلوین کلاین در همان ابتدای حضور خود در بازار توانست جایزه منتقدین صنعت پوشاک و مد آمریکا را از آن خود کند که در زمان این اتفاق در سال 1973، کلوین کلاین، جوانترین طراحی بود که به دریافت این جایزه نائل آمده بود. در سالهای 1974 ، 1975 و 1976 نیز کلوین کلاین موفق به دریافت این جایزه شد.
این افتخارات باعث شد تا در آن زمان درآمد کلوین کلاین به چیزی حدود ۳۰ میلیون دلار در سال برسد. کلاین پس از این موفقیتها، روسری، کفش، کمربند، پالتو پوست و عینک آفتابی برند خود را نیز ثبت کرد.
پس از اینکه شرکت کلوین کلاین، لیسانس تولید محصولات آرایشی، شلوارهای لی و پوشاک آقایان را به ثبت رساند، درآمد کالوین، چیزی حدود ۱۰۰ میلیون دلار برآورد میشد.
جالب است بدانید در سال 1978، شلوار لیهای معروف کلوین کلاین تنها در عرض یک هفته به تعداد ۲۰۰ هزار عدد به فروش رسید. تمامی این موارد دستبهدست هم دادند تا میزان درآمد سالانه کلوین کلاین در سال 1981، 5/8 میلیون دلار برآورد شود. علامت معروف کلوین کلاین در قسمت کمربند شلوار لیهای این برند در سال 1970 معرفی شد.
کلوین کلاین که از تولید پوشاک سود سرشاری برده بود، در سال 1970 برای حضور در صنعت عطر نیز آستین بالا زد؛ اما پس از تحمل ضررهای مالی، سریعا عطای تولید عطر را به لقایش بخشید. البته در سالهای بعد دوباره شاهد حضور برند کلوین کلاین در صنعت عطرسازی بودیم.
در سال 1980، خط تولید لباسهای زیر آقایان و بانوان را راهاندازی کرد، جالب است بدانید براساس گزارشات، این لباسها در عرض یک سال سودی حدود ۷۰ میلیون دلار را راهی جیب کلوین کلاین کردند.
حدود ۳۶ سال پیش، کلاین توانست تحول اساسی در پوشاک زیر آقایان ایجاد کند.
از آن زمان تاکنون نیز پوشاک زیر برند کلوین کلاین به رشد و درآمدزایی خود ادامه داده است. این موارد باعث شد تا در سال 1980، فروش پوشاک زیر کلوین کلاین در سطح جهانی از ۶۰۰ میلیون دلار تجاوز کند.
پوشاک ساخت برند کالوین کلاین در ۱۲ هزار فروشگاه در نقاط مختلف آمریکا به فروش میرسید. کشورهایی نظیر کانادا، بریتانیا، ایرلند، استرالیا، نیوزیلند و ژاپن نیز در آن زمان از مشتریان پروپاقرص کلوین کلاین بودند.
در این بین، کلوین کلاین نیز علیرغم تمام موفقیتهایی که تجربه کرده است، شاهد دوران رکود نیز بوده است.
مشکلات مالی، اختلافات بر سر تولید پوشاک زیر آقایان، رکود بازار پوشاک و تغییر و تحول کارمندان کلوین کلاین باعث شد تا کلوین کلاین و شرکای تجاریش به دردسر بیافتند، در نتیجه در آن زمان حتی شاهد شایعههایی مبنی بر فروش برند کلوین کلاین نیز بودیم. این شایعات تا اندازهای پیش رفت که در سال 1988گفته میشد فروش کلوین کلاین تنها به دلیل اوضاع نامناسب بازار سهام، منتفی شده است.
اوضاع نامناسب برند کلوین کلاین تا سال 1992 ادامه پیدا کرد و در این سال حتی زمزمههای ورشکستگی کلوین کلاین نیز به گوش میرسید، در این بین کلوین کلاین نیز دست روی دست نگذاشت و با کمک گرفتن از خط تولید پوشاک زیر آقایان خود و همچنین عطرهایی که در آن زمان تولید میکرد، توانست اوضاع بد مالی را تغییر دهد.
کلوین کلاین به اندازهای در صنعت پوشاک محبوبیت پیدا کرد که دو شرکت بزرگ تولیدکننده پوشاک شیک و تجملاتی پیشنهاد همکاری و خرید این برند را به کلاین دادند. جالب است بدانید حتی شرکت معروف و خوشنام تامی هایلفیگر نیز نسبت به خرید کلوین کلاین اظهار تمایل کرد. ماجرای خرید و فروش برند کلوین کلاین چندین ماه به طول انجامید و پس از اینکه کلاین نتوانست مشتری خوبی برای این برند پیدا کند، از فروش کلوین کلاین منصرف شد.
در نهایت در سال 2003 بود که شرکت فیلیپ وَن هاوزِن موفق به خرید برند کلوین کلاین شد.
در آن زمان، کلاین تعهدی ۱۵ ساله به فیلیپ ون هاوزن داد تا به عنوان یکی از مدیران ارشد در برند کلوین کلاین حضور داشته باشد، اما پس از مدتی شاهد کاهش حضور کلوین کلاین در این برند بودیم. اندکی بعد نیز، کلاین تنها خدمات مشاورهای به برند کلوین کلاین ارائه میداد و رفتهرفته شاهد کمرنگ شدن نقش کلوین کلاین در صنعت پوشاک بودیم.
حدود هفت سال پیش، فیلیپ ون هاوزن که فروش پوشاک کلوین کلاین را برعهده داشت، پیشبینی کرد فروش پوشاک کلوین کلاین به6/4 میلیارد یورو برسد.
همانگونه که اشاره شد، برند کلوین کلاین همیشه به حضور در صنعت عطرسازی نیز علاقه نشان داده است و در حال حاضر عطر و ادکلنهای مختلفی را از این برند معتبر در بازار شاهد هستیم.
در سال 2004 کلوین کلاین موفق به خرید دامنه اینترنتی CK.com شد. جالب است بدانید کلوین کلاین یکی از معدود شرکتهایی است که توانسته دامنه اینترنتی دو حرفی داشته باشد.
در حال حاضر فرانسیسکو کاستا، طراح برزیلی خلاق و با استعداد، هدایت بخش پوشاک بانوان برند کلوین کلاین را بر عهده دارد. این طراح خوشذوق پیش از این نیز، سابقه همکاری با کلاین را داشته است. فرانسیسکو کاستا از سال 2003 تا کنون در کلوین کلاین مشغول به کار و طراحی لباس است.
ایتالو زوچِلی، طراح خوشسلیقه ایتالیایی نیز سکان طراحی پوشاک آقایان برند کلوین کلاین را در دست دارد، این طراح ایتالیایی نیز سوابق خوبی از همکاری با کلوین کلاین را در کارنامه خود دارد.
کلوین کلاین با بیش از نیم قرن تجربه مفید در صنعت پوشاک، توانسته است با ایدههای جذاب و مشتریپسند، همیشه در میان انتخابهای مشتریان مشکلپسند قرار بگیرد.
در حال حاضر محصولات کلوین کلاین به بیشتر از ۱۱۰ کشور دنیا صادر میشود، این محصولات، سالیانه سودی بیش از ۸ میلیارد دلار راهی جیب برند کلوین کلاین میکنند. این برند معروف صنعت پوشاک، هم اکنون چیزی حدود ۱۰ هزار نفر کارمند در سرتاسر دنیا دارد.