تخفیف‌های بلک فرایدی + خرید اقساطی! تا ۱۰+۵۰٪ تخفیف! فقط تا ۱۰ آذر لینک سوپرتخفیف‌ها اینجاست!

۹ راهکار ساده برای تقویت حافظه

زمان تقریبی مطالعه: ۲ دقیقه
۹ راهکار ساده برای تقویت حافظه

نمی‌توانید کلیدهای خود را پیدا کنید؟ نام معلم فرزندتان سر زبان شما است؟ در این مقاله ترفندهایی ساده را بیان می‌کنیم که به شما در یادآوری این موارد کمک می‌کنند و به تقویت حافظه شما به‌طور موقتی و دائمی منجر می‌شوند. این راهکارها علاوه بر تقویت حافظه، باعث هوشیار نگاه داشتن ذهن شما می‌شوند.

راهکارهای موقتی:

۱-  به موتزارت گوش فرا دهید:

گوش دادن به موتزارت

تحقیق جدیدی در فنلاند نشان می‌دهد که گوش دادن به موسیقی کلاسیک، فعالیت ژن‌های دخیل در حافظه را تقویت می‌کند.

۲-  روغن رزماری استشمام کنید:

استشمام روغن رزماری

طبق تحقیقی که در نشست سالانه انجمن روانشناسی بریتانیا در سال ۲۰۱۳ ارائه شد، افرادی که روغن رزماری استشمام کرده بودند، بهتر می‌توانستند تمام کارهای خود را به یاد آورند.

۳-  بخندید:

خندیدن

در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴، پس از اینکه افراد سالمند ویدئوی خنده‌داری را مشاهده کردند، سطح هورمون کورتیزول آن‌ها کاهش یافته و در آزمون حافظه بهتر عمل کردند. مهم نیست چند ساله هستید، به گفته رئیس مرکز پزشکی نورولوژی و نویسنده کتاب «ذهن خود را تقویت کنید»، هر چیزی که سطح استرس را پایین بیاورد، به تقویت حافظه منجر می‌شود!

۴-  زبان جدیدی فرا بگیرید:

یادگیری زبان جدید

تحقیقات نشان داده‌اند ارتباطات شبکه مغزی انگلیسی‌زبانانی که به مدت شش هفته زبان چینی مطالعه کرده بودند، تقویت شده بود.

۵-  نفس عمیق بکشید:

تنفس عمیق

مطالعات نشان داده‌اند مراقبه (مدیتیشن) به رشد هیپوکامپ مغز کمک می‌کند. تمرین ۷۷۷ را امتحان کنید: ۷ ثانیه دم، ۷ ثانیه نگاه دارید و ۷ ثانیه بازدم داشته باشید.

راهکارهای دائمی:

۶-  تلویزیون را خاموش کنید:

تلویزیون را خاموش کنید

مطالعه‌ای در خصوص مغز و ادراک در سال ۲۰۰۵ نشان داد که برای فردی در محدوده سنی ۴۰ تا ۵۹، به ازای هر ساعت مشاهده روزانه تلویزیون، خطر ابتلا به آلزایمر تا ۱/۳ برابر افزایش می‌یابد!

۷-  باشگاه بروید:

ورزش کنید

طبق تحقیقی که در دانشگاه بوستون انجام شد، مشخص شد افرادی که در دهه پنجم زندگی خود از سطح تناسب اندام کمتری برخوردار باشند، در دو دهه بعدی زندگی خود حجم مغز کمتری خواهند داشت!

۸-  مهارت‌های خود را به کار بندید:

بکارگیری مهارت ها

بر اساس تحقیقی، افرادی که خلاقیت خود را در میانسالی و پیری به کار می‌گیرند، ۷۳ درصد احتمال کمتری دارد تا با مشکلات حافظه‌ای روبرو شوند.

۹-  اولویت با خواب است:

خواب

افرادی که در میانسالی از خوابی با کیفیت خوب بهره‌مند می‌شوند، عملکرد مغزی بهتری در سال‌های طلایی خود خواهند داشت. خوابی که در حال حاضر خواهید داشت، بسیار اهمیت دارد چرا که عمیق‌تر از خوابی است که در سال‌های پیری خواهید داشت. محققان معتقدند این خواب به ذهن شما کمک می‌کند تا پروتئین‌های آمیلوئید (که نقش مهمی در بروز بیماری آلزایمر دارد) را از بین ببرد و التهاباتی که منجر به از بین رفتن سلول‌های مغز می‌شود را کاهش دهد!

منبع: Time دیدگاه‌ها 875بازدید
دیدگاه‌های کاربران

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>