0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: svi2203004

پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI

Svi Dry Stop Liquid Syndet For Oily Skin 220ml


اولین امتیاز
را شما ثبت کنید.

شمارهٔ مجوز:
14031234609
ثبت امتیاز:
‎259,500 تومان
تخفیف خورد، خبرم کن
پرداخت اقساطی با اسنپ‌پی: 4 قسط ماهیانه ‎64,875 تومان (بدون کارمزد)

با خرید این محصول چقدر سود می‌کنم؟

- ٪10 تخفیف بُن‌های شادیا: ‎25,950 تومان (راهنمای بُن تخفیف)

- ٪5 بُن‌ هدیه برای خرید بعدی: ‎12,975 تومان

سود کل: ‎38,925 تومان
معرفی کوتاه:

پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI، باعث رطوبت رسانی و نرمی پوست می‌شود و التهاب، خارش و زبری پوست را از بین می‌برد.

وزن واحد محصول (با بسته): 270 گرم
تاریخ انقضا: 2027/4/5

پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI، سبب تامین و حفظ رطوبت پوست می‌شود، دارای pH=5.5 و متناسب با پوست است، باعث یکنواخت شدن رنگ پوست می‌شود و خاصیت ضد التهابی دارد.

ویژگی‌های پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI:

- مرطوب و نرم کردن پوست
- روشن کردن پوست و کاهش تیرگی
- دارای pH مناسب پوست
- ضد التهاب و قرمزی
- دارای خاصیت آنتی اکسیدان
- فاقد ترکیبات صابونی
- مناسب پوست خشک

ترکیبات کلیدی پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI:

- عصاره آلوئه ورا:
این ماده رطوبت مناسب پوست را تامین می‌کند، اثرات ضد التهاب و ضد خارش دارد، به رفع لک و تیرگی پوست کمک می‌کند، پلی ساکاریدهای آن محرک سیستم ایمنی هستند و با تسریع آزاد شدن سایتوکین‌ها باعث تکثیر فیبروبلاست‌ها و ترمیم پوست می‌شود.

- ویتامین C:
ویتامین C باعث افزایش الاستین و ترمیم سلول‌های پوست می‌شود، علائم پیری پوست را کاهش می‌دهد، پوست را سفت می‌کند، به حفظ رطوبت، افزایش گردش سلول‌های پوست و کاهش چین و چروک کمک و لطافت و شادابی پوست را تامین می‌کند.

روش مصرف پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI:

پس از مرطوب کردن پوست با آب ولرم، مقداری از این محصول را روی نواحی مورد نظر ماساژ دهید تا کف ایجاد شود. سپس کف حاصله را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی پوست نگه دارید و بعد بشویید.

ترکیبات پن مایع درای استاپ مناسب پوست خشک SVI:

دی سدیم لوریل سولفوسوکسینات، پتاسیم لوریل سولفات، کوکامیدو پروپیل بتائین، کوانتیوم 10 (کمپلکسی از صمغ زانتان، عصاره آلوئه ورا، ویتامین A و C)، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید، اسید سالیسیلیک، گلیسرین، سدیم پیرولیدون کربوکسیلات، پلی اتیلن گلیکول، اسید سیتریک، ادتا، نانووایت، اسانس مجاز آرایشی و بهداشتی، رنگ مجاز آرایشی و بهداشتی، متیل ایزوتیازولینون و کلرومتیل ایزوتیازولینون، آب دیونیزه.

نوع شوینده یا پاک‌کننده پن مایع
نوع پوست حساس, خشک
حجم 270ml
اثرات پاکسازی و آبرسانی
ترکیبات‌ ویتامین C و آلوئه ورا
توضیحات مناسب پوست خشک
منع مصرف موردی تاکنون گزارش نشده.
کشور صاحب برند ایران
کشور سازنده ایران
برند SVI | اس وی آی
پس از مرطوب کردن پوست با آب ولرم، مقداری از این محصول را روی نواحی مورد نظر ماساژ دهید تا کف ایجاد شود. سپس کف حاصله را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی پوست نگه دارید و بعد بشویید.
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 0
تعداد کل پاسخ‌ها:

دیدگاه‌های کاربران 0

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 20 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 10 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 40 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

محصولات مشابه

پن كرم دار پوست خشک و حساس بزرگسالان و کودکان Fulica
پن مخصوص پوست خیلی خشک و حساس Fulica
پن اسکراب لوفازوم FACE DOUX
پن لایه بردار و اسکراب Fulica
پن کرم دار مرطوب کننده هیدراوست PRODERMA
پن درماتولوژیک و آنتی باکتریال Medipain
صابون ملایم بچه Ardene Baby
صابون کرم دار مناسب انواع پوست Medilann