0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: liesel1910066

فوم شستشوی صورت آکنه سل مناسب پوست چرب و مستعد آکنه Liesel

Liesel Acnesel Purifying Cleansing Face Wash Foam For Oily And Acne Prone Skin 150ml


اولین امتیاز
را شما ثبت کنید.

شمارهٔ مجوز:
1320210210023652
ثبت امتیاز:

Special Price ‎305,100 تومان

قیمت عادی: ‎359,000

٪15
پرداخت اقساطی با اسنپ‌پی: 4 قسط ماهیانه ‎76,275 تومان (بدون کارمزد)

با خرید این محصول چقدر سود می‌کنم؟

- ٪15 تخفیف محصول: ‎53,900 تومان

- ٪10 تخفیف بُن‌های شادیا: ‎30,510 تومان (راهنمای بُن تخفیف)

- ٪5 بُن‌ هدیه برای خرید بعدی: ‎15,255 تومان

سود کل: ‎99,665 تومان
معرفی کوتاه:

فوم شستشوی صورت آکنه سل مناسب پوست چرب و مستعد آکنه Liesel، آلودگی و مواد آرایشی را از روی پوست پاک می‌کند، از رشد باکتری عامل آکنه جلوگیری می‌کند و باعث درمان آکنه‌های التهابی می‌شود.

وزن واحد محصول (با بسته): 180 گرم
تاریخ انقضا: 2028/7/29

فوم شستشوی صورت آکنه سل مناسب پوست چرب و مستعد آکنه Liesel، ضمن پاکسازی پوست از آلودگی‌های محیطی، به درمان آکنه‌های التهابی کمک می‌کند، با بهره گیری از ترکیب موثر زینک پی سی ای، سطح ترشح چربی از غدد سباسه را کاهش می‌دهد، حاوی روغن درخت چای است که خاصیت ضد میکروب و ضد التهاب دارد، اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد بر پوست را خنثی و پوست را شاداب و لطیف می‌کند، چربی‌های مضر، سلول‌های مرده و باقی مانده مواد آرایشی را از روی پوست می‌زداید، از تبخیر رطوبت و ایجاد خشکی در پوست پیشگیری می‌کند و باعث حفظ تعادل pH طبیعی پوست، جلوگیری از گسترش باکتری‌های مولد آکنه در سطح پوست و پاکسازی عمقی منافذ پوست می‌شود.

ویژگی‌ها:

- پاک کردن پوست از آلودگی، چربی و آرایش
- جلوگیری از تکثیر باکتری‌های مولد آکنه
- تنظیم ترشح چربی
- کمک به درمان آکنه‌های التهابی
- تامین رطوبت پوست
- محافظت از پوست در برابر آلودگی‌های محیطی و رادیکال‌های آزاد
- مناسب پوست‌های چرب و مستعد آکنه

روش مصرف:

ابتدا صورت را با کمی آب مرطوب کنید. سپس با فشار دادن و پمپ کردن، برس سیلیکونی را به فوم آغشته کنید و به صورت دورانی روی صورت ماساژ دهید. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. در پایان شستشو حتما برس را تمیز کنید.

ترکیبات محصول:

سدیم لوریل سارکوزینات، کوکوآمیدوپروپیل، بتائین، دسیل گلوکوزاید، گلیسیرین، کوکو گلوکوزاید، سدیم پی سی ای، پنتنول، پی ای جی-40 روغن کرچک هیدروژنه، پی ای جی-7 گلیسیریل کوکوات، آزلائیک اسید، سالیسیلیک اسید، آمیلوپکتین، دکسترین، زانتان گام، بیوساکارید گام-4، 1و2-هگزان دیول، فنوکسی اتانول، پلی کواترنیوم-7، زینک پی سی ای، آلانتوئین، گوار گام، روغن چای سبز، دی سدیم ا. د.ت.آ، اسانس مجاز آرایشی و بهداشتی، آب دیونیزه.

نوع شوینده یا پاک‌کننده فوم
نوع پوست آکنه‌ای, چرب
حجم 150ml
اثرات پاک کننده پوست از آلودگی، چربی و آرایش و تنظیم سبوم پوست
ترکیبات‌ سدیم PCA
توضیحات تنظیم کننده ترشح چربی پوست
منع مصرف موردی تاکنون گزارش نشده.
کشور صاحب برند سوئیس
کشور سازنده ایران
برند Liesel | لایسل
ابتدا صورت را با کمی آب مرطوب کنید. سپس با فشار دادن و پمپ کردن، برس سیلیکونی را به فوم آغشته کنید و به صورت دورانی روی صورت ماساژ دهید. سپس با آب ولرم آبکشی کنید. در پایان شستشو حتما برس را تمیز کنید.
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 0
تعداد کل پاسخ‌ها:

دیدگاه‌های کاربران 0

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 20 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 10 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 40 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

محصولات مشابه

فوم شستشوی صورت درای استاپ SVI
٪20

Special Price ‎234,000 تومان

قیمت عادی: ‎292,500

فوم شستشوی صورت سبوژن Geno Biotic
فوم شستشوی صورت مناسب پوست چرب و مختلط MAYRIK
٪15

Special Price ‎427,500 تومان

قیمت عادی: ‎503,000

فوم شستشوی صورت مناسب پوست خشک و حساس Margritte
٪15

Special Price ‎472,600 تومان

قیمت عادی: ‎556,000

فوم شستشوی پوست چرب و جوش دار BITROY
٪20

Special Price ‎308,400 تومان

قیمت عادی: ‎385,500

فوم شستشوی صورت روشن کننده DERMALINE
٪12

Special Price ‎471,600 تومان

قیمت عادی: ‎536,000

فوم شوینده روشن کننده ویتامین سی FACE DOUX
٪20

Special Price ‎317,600 تومان

قیمت عادی: ‎397,000

فوم شستشوی صورت مناسب پوست چرب و مستعد آکنه Margritte
٪15

Special Price ‎472,600 تومان

قیمت عادی: ‎556,000