0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

صفحه اصلی پرفروش‌ها
دسته‌بندی
سبد خرید
ورود / ثبت‌نام
SKU1: genobiotic7036

کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن

Geno Biotic Hydrating Detoxifying Cream For Oily And Combination Skin 50ml

4.3
21
  • 5 14
  • 4 3
  • 3 2
  • 2 1
  • 1 1
شمارهٔ مجوز:
1023996254102036
ثبت امتیاز:
‎495,000 تومان
تخفیف خورد، خبرم کن
پرداخت اقساطی با اسنپ‌پی: 4 قسط ماهیانه ‎123,750 تومان (بدون کارمزد)

با خرید این محصول چقدر سود می‌کنم؟

- ٪10 تخفیف بُن‌های شادیا: ‎49,500 تومان (راهنمای بُن تخفیف)

- ٪5 بُن‌ هدیه برای خرید بعدی: ‎24,750 تومان

سود کل: ‎74,250 تومان
معرفی کوتاه:

کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن، از پوست در برابر اکسیداتیو آلودگی‌های محیطی و نورهای مصنوعی محافظت می‌کند، سموم پوست را از بین می‌برد و به پوست رطوبت رسانی می‌کند.

وزن واحد محصول (با بسته): 70 گرم
تضمین اصالت و سلامت کالا
بازگشت کالا تا ۷ روز طبق شرایط مرجوعی
تاریخ انقضا: 2029/1/27

کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن، یک رطوبت رسان قوی است، با رطوبت رسانی، تغذیه و آبرسانی قوی 24 ساعته، مانع از خشکی و بروز چین و چروک می‌شود، با تشکیل یک لایه محافظتی روی پوست و از تاثیر امواج مضر محیطی در طول شبانه‌روز بر پوست جلوگیری می‌کند. این آبرسان از پوست سم زدایی می‌کند و منافذ پوست را تنگ و از بروز جوش جلوگیری می‌کند.

ویژگی‌های کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن

  • دتوکسیفای کردن (سم زدایی) قوی و از بین بردن استرس‌های اکسیداتیو روزانه
  • محافظت از پوست در برابر تشعشعات مصنوعی، آلودگی هوا و Blue Light
  • جلوگیری از ایجاد حس چربی و برق زدن پوست
  • پیشگیری از ایجاد چین و چروک
  • رطوبت رسانی به پوست
  • کنترل ترشح چربی پوست
  • آبرسانی و تغذیه پوست
  • جمع کردن منافذ

ترکیبات کلیدی کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن

هیالورونیک اسید
این ماده نقش اصلی در پیشگیری از خشکی پوست دارد، می‌تواند به عمق لایه‌های پوستی (اپیدرم و درم) نفوذ کند و به آنجا رطوبت رسانی کند، با به دام انداختن مولکول‌های آب در پوست به واسطه بار الکتریکی آن‌ها، موجب افزایش ماندگاری رطوبت در پوست می‌شود و تاثیر مستقیمی در افزایش نرمی و زیبایی پوست دارد.

عصاره شبدر قرمز
این عصاره یک آنتی اکسیدان قوی است، با مهار 5-آلفا ردوکتاز، ترشح چربی پوست را تنظیم و از انسداد منافذ پوست جلوگیری می‌کند، سبب تنگ شدن منافذ می‌شود و خاصیت ارتجاعی و انقباضی پوست را افزایش می‌دهد.

عصاره آرتیشو
این ماده سرشار از پلی ساکارید و فلاونوئید است، از پوست در برابر رادیکال‌های آزاد و استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند، حذف ریزذرات آلاینده را تسهیل و از پوست در برابر تاثیرات کوتاه مدت و دراز مدت استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند و با قدرت بخشیدن به سلول‌های پوست باعث افزایش قدرت ارتجاعی پوست می‌شود.

عصاره گل آفتابگردان
این عصاره با ایجاد سد دفاعی در برابر اشعه‌های IR و Blue Light (اشعه‌های منعکس شده از ابزارهای الکترونیک مانند موبایل، لپتاپ، کامپیوتر و ... که باعث بروز چین و چروک و پیری زودرس می‌شوند) از پوست و DNA داخل سلول محافظت می‌کند و از کاهش تراکم پوست به هنگام قرار گرفتن در برابر نور، جلوگیری می‌کند.

ویتامین C و E
این ویتامین‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، محافظت کننده، ضد رادیکال‌های آزاد، رطوبت رسان و روشن کننده دارند.

روش مصرف کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن

صبح و شب و در صورت شستشو و نیاز پوست، این محصول را روی پوست تمیز صورت و گردن ماساژ دهید تا جذب شود. از تماس با چشم بپرهیزید.

ترکیبات کرم آبرسان و سم زدای ژنو بایوتیک مناسب پوست چرب و مختلط صورت و گردن

بیوساکارید گام-1، پی ای جی 7 گلیسریل کوکوات، سوربیتان اولئات، کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید، کربومر، تری -پی پی جی 3 میریستیل اترسیترات، سوربیتان لورات، سدیم هیالورونات، روغن آرگان، شی باتر، گلیسیرین، ستیل الکل، ایزو ستئاریل ایزو استئارات، پتاسیم ستیل فسفات، ستیل استئارات، استئاریک اسید، هیدروژنیتد پلی ایزوبوتن، پلی متیل سیلسکوکسان، وینیل دایمتیکون/متیکون، سیلسکوکسان کراس پلیمر، اتیلن/پروپیلن کوپلیمر، لیپیدیوم سانیوم اسپروت اکسترکت وسینارا اسکولیموس(عصاره آرتیشو)، لیف اکسترکت وپولولان و سدیم کربوکسی متیل بتاگلوکان و کسالپینا اسپینوساگام و مالتو دکسترین، کاسالپینا اسپینوسا فروت اکسترکت و هلیانتوس آنوس(عصاره گل آفتابگردان)، اسپروت اکسترکت و پروپیلن گلایکول و فنوکسی اتانول و سدیم بنزوات، سدیم پلی آکریلات، روغن پارافین، تری دست-8، فنوکسی اتانول، کاپریلیل گلایکول، بیز وکس، عصاره نشاسته ذرت هیدرولیز شده، عصاره ریشه چغندر قرمز، فسفولیپیدز، توکوفریل استات، رتنیل پالمیتات، پانتوتنیک اسید، آسکوربیل پالمیتات، کولکاسیفرول، عصاره آلوئه ورا، اسانس مجاز آرایشی بهداشتی، دی سدیم ا.د.ت.آ، آب دیونیزه.

نوع آبرسان کرم روز و شب
نوع پوست آکنه‌ای, مختلط, چرب
حجم 50ml
منع مصرف موردی تاکنون گزارش نشده.
توضیحات حاوی آرتیشوک، روغن آفتابگردان، شبدر قرمز و هیالورونیک اسید
کشور صاحب برند ایران
کشور سازنده ایران
برند Geno BIOTIC | ژنو بیوتیک
صبح و شب مقدار مناسبی از کرم را روی پوست تمیز صورت و گردن ماساژ دهید.
تعداد کل دیدگاه‌ها: 1
تعداد کل امتیازها: 4
تعداد کل پاسخ‌ها: 0

دیدگاه‌های کاربران 21

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 20 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 10 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 40 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

دیدگاه‌های برتر مثبت
تاکنون کاربری دیدگاهی را مفید ندانسته است.
دیدگاه‌های برتر منفی
دیدگاه توسط مهسا قنبریان (ارسال‌شده در1403/2/10 | 14:45 )

به شدت حالت چرب و چسبنکی روی پوست ایجاد میکنه و از بین هم نمیره تا موقع شستشو.اصلا راضی نبودم

0 نفر از 3 نفر این دیدگاه را مفید دانسته‌اند.

21 تا 21 از 21 ردیف

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

محصولات مشابه

کرم مرطوب کننده گانیرو با عصاره توت فرنگی 75ml
گانیرو
کرم مرطوب کننده دیترون حاوی روغن آرگان و عصاره سبوس برنج
دیترون
کرم ژل آبرسان آر یو اُکی حاوی روغن هسته انگور
آر یو اُکی
کرم مرطوب کننده دست و صورت ژوت مدل هیدراکنه 70 میلی لیتر
ژوت
کرم ژل آبرسان آر یو اُکی حاوی عصاره انبه 75ml
آر یو اُکی
کرم ژل آبرسان آر یو اُکی مدل پمپی حاوی روغن هسته انگور 500ml
آر یو اُکی
کرم مرطوب کننده قوی آر یو اُکی مدل تانگو مناسب پوست دست، صورت و بدن 250ml
آر یو اُکی
کرم مرطوب کننده گانیرو حاوی عصاره شیر و عسل 75ml
گانیرو