0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: mof070

ادو پرفیوم گران بالو کازاموراتی Xerjoff

Xerjoff Casamorati Gran Ballo Eau de Parfum


اولین امتیاز
را شما ثبت کنید.

شمارهٔ مجوز:
1136999872112323
ثبت امتیاز:

ناموجود

معرفی کوتاه:

نوع محصول: ادو پرفیوم
مناسب برای: خانم‌ها
رایحه: شيرين، خنک، طبيعت، شرقي
حجم: 100ml
کشور : ايتاليا

ادو پرفیوم گران بالو کاساموراتی Xerjoff از برند قديمي سلطنتي و سرشناس و مطرح كازاموراتي زرژاف در سال 2013 با عنوان عطر گلي ميوه اي، شرقي ، حاصل از هارموني گل هاي سفيد با وانيل و عنبر براي بانواني كه خواستار بوي ملايم و شيرين حاصل از گل و ميوه هستند، پاي به عرصه يي محصولات آرايشي بهداشتي در جهان نهاد.
اين محصول زنانه ي برند كازاموراتي در بطري كلاسيك و صورتي رنگش كه نشان از رايحه ي بهاري خود دارد، بسيار مناسب براي فصول گرم سال و مصارف روزانه ي بانوان مي‌باشد. رايحه ي ادو پرفیوم گران بالو کاساموراتی Xerjoff تشكيل شده از عنبر، وانيل، گل ياس، كارامل، گل پيچ امين الدوله و ياسمن است. رايحه ي ادو پرفیوم گران بالو کاساموراتی Xerjoff داراي سيليجي قدرتمند و با ماندگاري بالاست. از بارزه هاي ادو پرفیوم گران بالو کاساموراتی Xerjoff متغير بودن رايحه ي نت ها از گرم به سرد است كه دائما در حال تحول است كه از خلوص و حساسيت بالا شما را به شادي كودكانه در باغي پر از گل و ميوه جاري خواهد ساخت. عنصر اصلي و ارائه دهنده در اين رايحه وانيل به حساب مي آيد.

نت میانی:

پیچ امین‌الدوله
کهربا
کارامل
گاردنیا
وانیل
یاسمین
نوع محصول ادو پرفیوم
مناسب برای خانم‌ها
رایحه سرد و خنک, شرقی, شیرین, چوبی
حجم 100ml
نت آغازین -
نت میانی یاسمین، پیچ امین‌الدوله، گاردنیا، وانیل، کارامل، کهربا
نت پایانی -
برند Xerjoff | زرژوف
کشور صاحب برند ایتالیا
کشور سازنده -
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 0
تعداد کل پاسخ‌ها:

دیدگاه‌های کاربران 0

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

درباره برندXerjoff

زرجوف یک برند ایتالیایی است که در سال 2003 توسط سرجیو مومو تاسیس شد و عطر های متفاوتی با بهترین ترکیبات در بسته‌بندی‌‌‌‌‌های نفیس ارائه می‌‌‌‌‌کند.

Xerjoff logo

برند زرجوف تا کنون 75 عطر تولید کرده است که اولین آن در سال 2007 و آخرین آن در سال 2017 بوده‌‌‌ است. این عطر ها با همکاری عطرسازانی همچون کریس موریس، ژاک فلوری، آنجلین لپورینی ساخته شده‌‌‌‌‌اند.