کالایی برای مقایسه انتخاب نشده است.
لالیک لی پارفیوم محصول سال 2005 برند لالیک توسط Dominique Ropion ساخته شده است. ظاهر کلاسیک این ادکلن از محصول سال 1935 این شرکت به نام Masque de Femme الهام گرفته شده است. ادو پرفیوم زنانه لالیک لا پرفوم قرمز توسط کمپانی Lalique در سال 2005 عرضه شد که با داشتن رایحه شرقی محصولی مناسب برای شب های سرد زمستانی و یا میهمانی های شبانه می باشد. این محصول با رایحه ای گرم که از محصول سال 1935 کمپانی لالیک به نام Masque de Femme الهام گرفته شده، دارای بوی غالبی از وانیل، لوبیا تونکا و چوب صندل می باشد. از مشخصه های آن ماندگاری بسیار بالا، میزان پراکنندگی خوب و بطری بسیار شیک است.
نت آغازین:
نت میانی:
نت پایانی:
نوع محصول | ادو پرفیوم |
مناسب برای | خانمها |
رایحه | شیرین, گرم |
حجم | 100ml، 50ml |
نت آغازین | ترنج، فلفل صورتی، برگ بوی هند غربی |
نت میانی | یاسمین، بادام، آفتابپرست |
نت پایانی | وانیل، چوب صندل، نعناع هندی، دانه درخت تانکا |
برند | Lalique |
کشور صاحب برند | فرانسه |
کشور سازنده | - |
در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریدهاید، ۳ بُن تخفیف و برای سایر محصولات، ۱ بُن تخفیف به شما تعلق میگیرد.
1 آیتم
من این عطر رو کادو گرفتم. بوش رو خیلی دوست دارم اما پخش بو نداره و کسی جز خودم نمیفهمه عطر زدم, ماندگاریش هم در حد یکی دو ساعته.
1 آیتم
لطفا برای ثبت دیدگاه و امتیاز، وارد حساب کاربری خود شوید و یا ثبت نام کنید.
نام لالیک درخشش جواهرات، شگفتی شفافیت و تابش کریستال را در اذهان متبلور میکند. پیش از اینکه لالیک یک اسم تجاری باشد، نام یک مرد بود. «رِنِه ژول لالیک» هنرمندی نابغه بود و وراثش نیز دارای همان خلاقیت پویا بودند. ما از شما دعوت میکنیم تا داستان لالیک را بخوانید:
1860 میلادی: تولد رنه لالیک
وی درمنطقه «مَرن» فرانسه به دنیا آمد. چند سال بعد خانواده لالیک به پاریس نقل مکان کردند اما تعطیلات را در مَرن میگذراندند. رنه لالیک در تمام عمرش به محل تولد خود بسیار وابسته بود.
1885 میلادی: نخستین کارگاه پاریسی
بعد از فوت پدرش به کارآموزی نزد «لوییس آکوک» هنرمند و جواهرساز مشغول شد. در همین دوره بود که روشهای ساخت جواهر را آموخت و همزمان در کلاس هنرهای تزیینی پاریس شرکت میکرد. سپس به انگلستان مهاجرت کرد و تحصیلاتش را به مدت دو سال در آنجا ادامه داد. در سال 1885 بعد از اینکه برای برندهای معروف جواهر مانند «جَکتا، کارتیِر و بوشِرون» کار کرد و به عنوان یک طراح مستقل شهرتی کسب کرد، کارگاه جواهرسازی «ژول دِستِیپ» را در ساختمان گایلون پاریس را تحویل گرفت.
1888 میلادی: اولین زیورآلات الهام گرفته شده از عهد باستان و شیوههای ژاپنی
لالیک در سال 1887 در خیابان «دو کواتره سپتامبر» تجارت خود را آغاز کرد. وی در اوایل سال 1888 نخستین گردنبند لوکس و اشرافی خود را طراحی کرد. جنس این گردنبند از طلا بوده و در ساخت آن از عهد باستان و روشهای ژاپنی الهام گرفته شده بود. او توانست سنتهای قدیمی جواهرسازی را بشکند و مواد جدیدی در ساخت جواهرات به کار ببرد. در آن زمان به خاطر سبکهای پر زرق و برق و افراط گرا و استفاده افراطی از سنگهای قیمتی، اصالت و خلاقیت کنار گذاشته شده بود. لالیک مواد سازندهای را که به کار میبرد، جزء لاینفک طراحیهای خود میدانست. این مواد را به خاطر قدرتشان، درخشندگی و رنگشان انتخاب میکرد و مهم نبود که گران باشند یا نه. وی طلا و سنگهای قیمتی را با سنگهای نیمه قیمتی، مروارید، عاج و شاخ، میناکاری و شیشه ترکیب میکرد . وی در سال 1888 حروف اختصاری "RL" را به عنوان مهر کارگاه خود ثبت کرد و آن را روی تمامی آثار خود حکاکی میکرد.
1890میلادی: گذر از جواهرات به سمت میناکاری و شیشه
آثار رنه لالیک به شدت محبوب شده بود. وی سومین کارگاه خود را در خیابان بیستم «تِرِسه» پاریس افتتاح کرد. نخستین تجارب وی از کار و طراحی با شیشه به همین زمان برمیگردد. لالیک در کنار طلا، اوپال، الماس، یاقوت بنفش یا مروارید از میناکاری و شیشه استفاده میکرد تا جواهرات خود را زینت بخشد.
1900 میلادی: نمایشگاه پاریس
شهرت رنه لالیک در طی 10 سال بعد بیشتر شد. وی توانست مسابقات مختلفی برنده شود و کارهای خود را در نمایشگاهها به نمایش بگذارد. لالیک برای هنرمندان مشهوری از دنیای سرگرمی جواهر طراحی میکرد. علاقه لالیک برای طراحی کارهایی که بینظیر و تک باشند موجب شد به وی لقب «مخترع جواهرات مدرن» اعطا بشود. او سبکهای جواهرسازی زمان خود را دگرگون کرد. لالیک مورد توجه افراد طراز اول جامعه قرار گرفت و سایر جواهرسازهای برجسته وی را تحسین میکردند. کارهای وی در موزه انگلستان به نمایش گذاشته شد و افراد ثروتمند آثار لالیک را خریداری میکردند. بنابراین هنگامیکه لالیک در نمایشگاه بزرگ پاریس در سال 1900 حضور یافت، درخشانترین دوره عمر حرفهای خود را سپری میکرد. در همین زمان به عنوان «افسرهنگ فرانسوی افتخار» ملقب شد.
1907 میلادی: آغاز همکاری با «فرانسوا کوتی»
لالیک در سال 1905 مغازهای را در میدان «وِندوم » افتتاح کرد. او در این فروشگاه جواهرات و اشیای شیشهای را به نمایش گذاشته بود. این اشیا در کارگاهی ساخته میشد که در املاک خصوصی «کلِیرفونتِین» نزدیک «رَمبویلِت» واقع شده بود. فرانسوا کوتی که فروشنده عطر بود به شدت تحت تاثیر طراحیهای لالیک قرار گرفت و از وی خواست تا استعدادش را در صنعت عطرسازی به کار ببرد. همکاری آنها شروع شده بود! با کمک یکدیگر صنعت عطرسازی را متحول نمودند و برای اولین بار عطرهایی با شیشههای جذاب و قیمتی مناسب ارائه کردند. از آن به بعد لالیک بیشتر در زمینه طراحی بخش عطرسازی کار میکرد و در نهایت به طور کامل بر روی تکنیکهای صنعتی برای تولید شیشه متمرکز شد. لالیک که استاد هنرهای نو بود، تبدیل به استاد هنرهای تزیینی در شیشهسازی شد.
1921 میلادی: پایهگذاری کارگاه شیشه در آلزاس (شرق فرانسه)
لالیک چندین سال به شیشهسازی مشغول بود. لالیک بعد از جستجو در جهت یافتن محل مناسب و کارگرهای ماهر برای ساخت شیشه و بلور به «آلزاس» رسید. او آثار شیشهای «وِری ریه دو آلزاس» را در «وینگِن سور مودِر» آلزاس پایهگذاری کرد. این منطقه قلب و مرکز سنتهای شیشهسازی محسوب میشد. اینجا تنها کارخانه باقی مانده از لالیک میباشد.
1925 میلادی: نمایشگاه بینالمللی هنرهای صنعتی و تزیینی مدرن
لالیک در پروژههای معماری بسیاری شرکت کرد. نمایشگاه بینالمللی هنرهای صنعتی و تزیینی مدرن سال 1925 در پاریس نقطه اوج شغلی لالیک به عنوان شیشهساز و نوعی پیروزی برای جنبش هنر تزیینی بود. تکنیکهایی که لالیک در شیشهسازی به کار میبرد، موجب ارتقاء سبکی شد که از طریق تضاد بین شیشه صاف و شیشه مشبک فهمیده میشد. او گاهی اوقات زنگ مفرغ، میناکاری یا شیشههای رنگی اضافه میکرد.
1929 میلادی: طراحی داخلی قطار سریعالسیر
هر گاه سخنی از اجناس لوکس به میان میآمد، نام لالیک میدرخشید. او غرق در سفارشهای بیشمار شده بود و چندین پروژه عظیم طراحی داخلی را به عهده گرفته بود. لالیک برای طراحی داخلی واگنهای قطار سریعالسیر «کوتِه دآزور پولمن» انتخاب شده بود.
1935 میلادی: طراحی داخلی کشتی لوکس نورماندی
لالیک ماموریتهای مهمی نیز داشت؛ از جمله طراحی برای سالنهای خیاطی لباسهای لوکس زنانه که متعلق به «مادلین ویونت» طراح مد بود. او همچنین طراحی درهای شیشهای قصر شاهزاده توکیو و فواره موجود در فروشگاه «دِچَمپس الیزی» پاریس را به عهده گرفت. سپس در طراحی داخلی سالن غذاخوری بزرگ کشتی نورماندی شرکت کرد. وی تیرهای چراغ برق و چلچراغ برای این حجم عظیم از دریاها را طراحی کرد. در همین سال لالیک فروشگاه واقع در خیابان یازدهم «رویال» را تاسیس کرد.
1945 میلادی: مرگ رنه لالیک
بعد از مرگ رنه لالیک، پسرش «مارک» به عنوان رئیس شرکت لالیک انتخاب شد. او سعی کرد شرکت را به سمت دوره استفاده از کریستال هدایت کند.
1977 میلادی: «ماری کلود لالیک» رئیس شرکت میشود
در این سال ماری کلود (دختر مارک) مدیر کمپانی میشود. او سنتهای طراحی جواهر را نوسازی کرد و تجارت عطر را گسترش داد.
1992 میلادی: نخستین عطرهای لالیک
تاریخ لالیک همیشه با عطرسازی رابطه تنگاتنگی داشته است. وقتی که در سال 1992 ماری کلود (نوه رنه لالیک) رایحه «لایک دو لالیک» (Lalique de Lalique) را نامگذاری کرد، ابتکار عمل وی نمایانگر سنت برند لالیک بود. عطرهای لالیک ویژگی منحصر به فردی دارند؛ طراحی شیشه آنها خلاقانه بوده و با کیفیت بینظیر رایحه ادغام میشود.
2008 میلادی: هنر و رایحه، لالیک را به دست میآورند
2010 میلادی: نوسازی کارخانه لالیک
یک مخزن رایحه جدید در کارخانه تولید شیشه لالیک افتتاح شد. از این طریق کارخانه «وینگن سور مودر» نوسازی شد.
2011 میلادی: افتتاح موزه لالیک
موزه لالیک بعد از دوسال ساخت و ساز در «وینگن سور مودر» افتتاح شد. در این موزه 650 اثر از رنه لالیک و جانشینانش وجود دارد. طراحی ساختمان موزه بر عهده «جین مایکِل ویلموت» بود. در این موزه مجموعهای از جواهرات، شیشه و کریستالهای مدرن در محیطی درخشان و نورانی به معرض نمایش گذاشته شدهاند.
2011 میلادی: افتتاح اثاثیه خانگی لالیک
لالیک کلکسیون جدیدی از اثاث خانگی، لوازم جانبی برای منازل و پارچههای مورد مصرف خانگی را ارائه کرد. این مجموعه که از هنرهای تزیینی الهام گرفته بود، از همکاری بین سازندگان آثار کریستالی معروف و طراحان تحسین شده بینالمللی مانند خانم «تینا گرین» و «پیِترو مینگارِلی» سرچشمه میگرفت.
2011 میلادی: آغاز به کار هنر لالیک
این بخش جدید به کمپانی لالیک امکان سهیم شدن را در تجارب هنرمندان برجسته معاصر، بنیادها و طراحان با استعداد میدهد و از این طریق آثار هنری متمایزی را خلق میکنند. اولین اثری که در این زمان ساخته شد، مجسمه کریستالی آبی رنگ با نام «ویکتور دو ساموتراس» بوده که حاصل همکاری لالیک و «ایوُ کلِین» میباشد. در این روش از دانش سنتی «ایوکلین» در زمینه ریختهگری با مدلهای مومی استفاده شد.
2012 میلادی: تولد دوباره جواهرات مدرن و قدیمی لالیک
در سال 2012 مجموعه «آتش مقدس اودیسه» تولدی دوباره برای جواهرات مدرن و جواهرات لالیک بود. این مجموعه موجب بازگشت لالیک به ریشههای بنیانگذار خویش، یعنی استاد جواهرساز رنه لالیک بود.
2014 میلادی: افتتاح فروشگاه جواهر لالیک در خیابان دلا پاکس
لالیک با پیروی از قدمهای بنیانگذار خود در طی 100 سال گذشته، فروشگاهی مخصوص جواهرات مدرن و قدیمی خود در خیابان «دِلا پاکس» پاریس افتتاح کرد. بازگشت این فروشگاه (شامل بیش از 200 اثر) به محله جواهریها در پاریس که فاصله بسیار کمی با میدان «وندوم» دارد، تولد دوباره لالیک را به عنوان جواهرساز تایید میکند. لوستری با 2500 حلقه از مرکز این فروشگاه آویخته شده است. این لوستر برای تکریم آخرین و معروفترین حلقهای ساخته شده است که رنه لالیک در سال 1931 طراحی کرد.
2014 میلادی: افتتاح مجموعه برتر نوآر