0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: 85210847

صابون کرمی شیر نارگیل Dove

Dove BB Coconut Milk Soap

5
1
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
شماره مجوز بهداشت:
1132043612117850
ثبت امتیاز:

ناموجود

معرفی کوتاه:

ترکيبی از کرم اکتيو مرطوب کننده با عصاره معطر نارگيل و شير، ايجاد احساس طراوت و پاکيزگی در دست ها، حاوی کرم مرطوب کننده.

صابون‌های داو که با نام مخفف BB به معنی Beauty Bar عرضه می‌شوند حاوی یک چهارم کرم مرطوب کننده هستند و علاوه بر پاک کردن پوست آن را خشک نمی‌کنند. این صابون دارای عصاره‌ی نارگیل است به دلیل داشتن ویتامین B به ترمیم بافت‌های فرسوده کمک کرده و از زدن جوش بر روی پوست جلوگیری می‌کند.

نوع شوینده یا پاک‌کننده صابون
نوع پوست انواع پوست, خشک
حجم -
اثرات مرطوب کننده پوست
ترکیبات‌ کرم مرطوب کننده، عصاره معطر نارگيل و شير
توضیحات -
منع مصرف موردی تا کنون گزارش نشده.
کشور صاحب برند آلمان
کشور سازنده -
برند Dove | داو

بسته به نیاز استفاده شود.

تعداد کل دیدگاه‌ها: 1
تعداد کل امتیازها: 1
تعداد کل پاسخ‌ها:

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 7 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 2 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 15 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

دیدگاه‌های برتر مثبت
دیدگاه توسط سولماز (ارسال‌شده در1397/9/29 | 17:09 )

اگه شما هم مثه من عاشق عطر و بوی نارگیل هستین؛ حتما از این پن نارگیلی داو استفاده کنین و لذت ببرید

دیدگاه‌های برتر منفی
تاکنون کاربری دیدگاهی را مفید ندانسته است.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

درباره برندDove

داو به معنای کبوتر، یک نشان تجاری مراقبت شخصی است که متعلق به گروه محصولات یونیلیور و اصلیت آن متعلق به انگلستان است.

برند داو از ادغام یک شرکت صابون‌سازی انگلیسی و یک شرکت هلندی کره‌سازی در سال ۱۹۳۰ ایجاد شد و از سال ۱۹۵۴ با ارائه یک نوع صابون مخصوص پوست‌های خشک و حساس فعالیت خود را آغاز کرد.

Dove logo

محصولات داو در کشورهای آرژانتین، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، هند، اندونزی، اسرائیل، ایرلند، مکزیک، هلند، پاکستان، فیلیپین، لهستان، آفریقای جنوبی، تایلند، ترکیه و ایالات متحده تولید می‌شوند. این محصولات در بیش از ۸۰ کشور به فروش می‌رسد و برای خانم‌ها و آقایان ارائه می‌شوند.

شرکت یونیلیور از سال 2001 واردات خود را به ایران آغاز کرد و شرکت تولیدی برخی از برندهای خود را از سال 2003 رسماً در ایران افتتاح کرد.

داو با تاکید بر زیبایی طبیعی، در اقدامی هوشمندانه در سال 2004 اقدام به راه‌اندازی یک کمپین تبلیغاتی با نام «زیبایی واقعی» کرد تا از این طریق دیدگاه بسیاری از مردم جهان را نسبت به مفهوم «زیبایی» تغییر دهد.

محصولات مشابه

ژل شستشو و آبرسان صورت مناسب پوست های خشک و حساس Moringa Emo 200ml
٪20

Special Price ‎43,600 تومان

قیمت عادی: ‎54,500 تومان

محلول پاک کننده کودک matilda 500ml
٪15

Special Price ‎423,700 تومان

قیمت عادی: ‎498,500 تومان

ژل شستشوی صورت ویتامین سی Evim 250ml
٪20

Special Price ‎78,400 تومان

قیمت عادی: ‎98,000 تومان

ژل پاک کننده صورت برای پوست چرب و مختلط  FLOSS FLOWER
٪5

Special Price ‎232,700 تومان

قیمت عادی: ‎245,000 تومان

پد پاکسازی کننده پوست 4 Lafarrerr
٪20

Special Price ‎182,800 تومان

قیمت عادی: ‎228,500 تومان

محلول پاک کننده آرایش DERMANGELINE 200ml
٪30

Special Price ‎53,900 تومان

قیمت عادی: ‎77,000 تومان

فوم شوينده صورت مناسب پوست های خشک و حساس DERMALINE
٪20

Special Price ‎148,000 تومان

قیمت عادی: ‎185,000 تومان

ژل شستشوی صورت کنترل کننده چربی پوست xinova 250ml
٪15

Special Price ‎91,800 تومان

قیمت عادی: ‎108,000 تومان