حراج آخر سال با قیمت‌های قدیم! + ۲۰۰هزارتومان بُن تخفیف، هدیهٔ ثبت‌نام در سایت! خرید ۴ قسطه بدون کارمزد!

بهترین کرم ضد جوش باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
بهترین کرم ضد جوش باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

در بین عارضه های پوستی، ابتلا به انواع جوش، شیوع بیشتری در بین مردم دارد. به همین دلیل افراد زیادی به دنبال خرید ضد جوش صورت هستند. تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی نیز محصولات مختلفی را برای درمان جوش و رفع این عارضه، به بازار وارد کرده‌اند. البته به هر کرمی نمی‌شود اعتماد کرد؛ چراکه ممکن است استفاده از کرم ضد جوش، سلامت پوست را به خطر بیندازد. با این توضیح، قصد داریم  در این مطلب بگوییم بهترین کرم ضد جوش باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ و راهنمای سریع و ساده‌‌ای از ترکیبات کرم های ضد جوش برایتان آماده کنیم.

ترکیبات کرم های ضد جوش بدون نسخه

استفاده از کرم های ضد جوشی که بدون نسخه دکتر هم می‌توان آن‌ها را از داروخانه تهیه کرد، می‌تواند درمان موثری برای جوش باشد.کرم های ضد جوش بدون نسخه نیازی به تجویز پزشک ندارند و با توجه به طیف گسترده‌ این کرم ها، بهتر است برای خرید بهترین کرم ضد جوش حتماً به مواد سازنده‌ی آن توجه کنید. تجربه نشان داده است وجود ترکیباتی که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم اثربخشی کرم از بین برنده آکنه افزایش می‌دهد.

  • اسید سالیسیلیک (Salicylic acid) در کرم ضد جوش

این ماده در واقع نقش یک لایه بردار قوی را بر عهده می‌گیرد و عموماً با مقدار ۰.۵ تا ۲ درصد در کرم های ضد جوش از آن استفاده می‌شود. اسید سالیسیلیک گزینه‌ی خوبی برای درمان جوش های غیرالتهابی است و جلوی آن را می‌گیرد.

  • بنزوئیل پروکساید (Benzoyl peroxide) کرم های ضد جوش

این ماده اکسیژن را به منافذ پوستی منتقل می‌‌کند و باکتری های جوش ساز را در منافذ پوستی از بین می‌برد. تجربه نشان داده است استفاده از کرم ضد جوش دارای  ۲.۵ تا ۱۰ درصد بنزوئیل پروکساید، پیاز مو را از سلول‌های مرده پاک می‌کنند و احتمال ایجاد جوش های پوستی را کاهش می دهند.

  • سولفور (Sulphur) در ضد جوش های خانگی

گوگرد که به‌لحاظ علمی به آن سولفور نیز گفته می‌شود خاصیت ضد باکتری دارد و یک لایه بردار قوی محسوب می شود. در نتیجه روی کرم هایی که دارای سولفور هستند برای درمان جوش های متوسط می‌توانید حساب باز کنید؛ اما برای درمان جوش های وخیم بهتر است سراغ کرم های قوی‌تری بروید.

  • اسید گلیکولیک (Glycolic acid) در ضد جوش های بدون نسخه

این ماده نیز نقش مهمی در پوست اندازی و لایه برداری دارد و فرایند ساخت کلاژنِ بیشتر را در پوست تحریک می‌کند. در نتیجه اگر به دنبال خرید و استفاده از بهترین کرم ضد آکنه هستید که خاصیت ضد پیری هم داشته باشد، کرم هایی با اسید گلیکولیک خریداری کنید. ناگفته نماند اسید گلیکولیک پوست را در برابر نور خورشید حساس می‌کند.

درمجموع می‌توان گفت کرم های ضد آکنه ای که فروشگاه های آرایشی و داروخانه ها می‌فروشند برای درمان جوش های متوسط مناسب به نظر می‌رسند؛ اما اگر شدت این عارضه بیشتر باشد، بهتر است برای انتخاب بهترین کرم ضد جوش از پزشک کمک بگیرید.

ترکیبات کرم های ضد جوشی که دکتر تجویز می کند

استفاده از کرم های درمانی که دکتر تجویز می‌کند راهکار خوبی برای مداوای جوش است.

  • اسید آزلاییک (Azelaic acid) در ضد جوش مورد تایید پزشکان

این ماده تأثیر مهمی در کاهش باکتری های جوش دارد و جلوی تجمع رنگ‌دانه ها و لکه های پوستی را می‌‌گیرد.

  • رتینوئید های موضعی (Topical retinoids) در کرم ضد جوش

این ترکیبات به‌عنوان لایه برداری سریع و مؤثر شناخته می‌شوند و با باز کردن منافذ پوستی جلوی ایجاد جوش کومودون (comedone)  یا سرسیاه را می‌گیرند.

  • ضد جوش و آنتی بیوتیک های موضعی (Topical antibiotics)

تجربه نشان داده است از جمله ترکیبات مهم کرم ضد جوش ، آنتی بیوتیک های موضعی هستند که باکتری های ایجاد کننده جوش را از بین می‌برند. کلیندامایسین (Clindamycin) و اریترومایسین (Erythromycin)، به‌‌عنوان مهم‌ترین آتنی بیوتیک های موضعی شناخته می‌شوند و در بیشتر کرم های ضد آکنه می‌توان این آنتی بیوتیک های موضعی را پیدا کرد.

درمان های تکمیلی از بین برنده جوش صورت

بهتر است در ترکیبات کرم ضد جوش، حدود ۵ درصد روغن درخت چای باشد.‌جوش یا آکنه از آن دسته عارضه هایی به حساب می‌آیند که به راحتی نمی‌توان از شر آن‌ها خلاص شد و در کنار استفاده از کرم ضد آکنه، باید درمان های تکمیلی را نیز انجام دهید. برای نمونه روغن درخت چای به‌عنوان یکی از مهم‌ترین درمان های تکمیلی شناخته می‌شود و از گذشته تاکنون برای ضدعفونی کردن زخم ها استفاده می‌شود. روغن درخت چای، خاصیت آنتی باکتریال و ضدالتهابی بسیار قوی دارد و تحقیقات اخیر ثابت کرده است که روی این ماده طبیعی برای درمان جوش های ملایم و نسبتاً زیاد می‌توانید حساب باز کنید.

با این حساب پیشنهاد می‌کنیم در کنار خرید بهترین کرم ضد جوش، کرم و ژل هایی که دارای روغن درخت چای هستند را استفاده کنید. این کرم ها باید دارای حدود ۵ درصد روغن درخت چای باشند؛ چراکه مقدار بیشتر این روغن، قرمزی و خارش پوست را به دنبال دارد.

سبک زندگی مناسب داشتن پوستی بدون جوش

در کنار استفاده از کرم های درمانی، شستشوی هر روز و اصولی صورت را فراموش نکنید.در کنار هزارویک دلیلی که برای جوش وجود دارد، سبک زندگی یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد این جوش های نابکار است و به همان اندازه که برای استفاده از کرم ضد جوش وسواس به خرج می‌دهید باید سبک زندگی سالم و درستی را در پیش بگیرید. شستشوی صورت از مهم‌ترین عادت‌هایی است که می‌تواند جلوی ایجاد جوش های صورت را تا حد زیادی بگیرد. همان‌طور که می‌دانید، بهتر است عادات خوب از همان سنین کودکی در فرد نهادینه شود. در نتیجه توصیه می‌کنیم کودکان و نوجوانان هر شب قبل از خواب صورت خود را با یک شوینده ملایم،‌ پاک کنند و با مرطوب کننده های بدون چربی، آبرسانی پوست را انجام دهند.

در درمان جوش صورت این نکته را در نظر داشته باشید که کندن جوش ها، باعث گسترش عفونت به دیگر قسمت های پوست شده و جوش های بیشتری ایجاد می‌شوند.

رژیم غذایی نیز تأثیر مهمی در کاهش جوش دارد و بهتر است سراغ خوراکی هایی با شاخص کلوگز کمتر بروید و مصرف لبنیات را کاهش دهید. ناگفته نماند از آنجایی که لبنیات نقش مهمی در سلامت انسان و به‌خصوص نوجوانان را ایفا می‌کنند، بهتر است حتماً جایگزین مناسبی برای تأمین مواد مغذی لبنیات پیدا کنید.

درمان های خانگی از بین برنده جوش

درمان های خانگی افراد معمولاً برای درمان عارضه های پوستی، در مرحله اول به دنبال مداوای خانگی و طبیعی هستند؛ اما جوش را به همین راحتی نمی‌توان با درمان های خانگی، مداوا کرد. برای نمونه درمان هایی پیشنهادی مانند استفاده از سرکه سیب و شیر منیزی (milk of magnesia)،  نه‌تنها این جوش‌ ها را از بین نمی‌برد، بلکه باعث افزایش آن ها نیز می‌شود. با این حساب توصیه می‌کنیم به‌جای درمان های خانگی، تحقیقات بیشتری انجام دهید و با انتخاب بهترین کرم ضد جوش برای درمان قطعی جوش صورت و بدن ، از خجالت این عارضه ناخوشایند درآیید.

از آنجایی که جوش در میان رایج‌ترین عارضه های پوستی قرار دارد،‌ احتمال زیادی وجود دارد که شما هم تجربه‌ای برای خرید و استفاده از کرم های ضد جوش داشته باشید. در نتیجه پیشنهاد می‌‌کنیم در قسمت نظرات، تجربه‌های سودمند خود را با ما و دیگر کاربران اردمی اشتراک بگذارید.

منبع: Verywellhealth دیدگاه‌ها 7331بازدید
دیدگاه‌های کاربران

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

محصولات مرتبط با مقاله مشاهده همه