اُردمی، یک مرجع تخصصی در حوزه زیبایی و تندرستی است که میکوشد آگاهی و شناخت شما را نسبت به کلیه نکات و ملاحظات مربوط به انتخاب، خرید و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی افزایش دهد؛ تا بتوانید هر چه بیشتر تاثیر مطلوب آنها را احساس کنید. بیشتر بخوانید
جوش یک مشکل متداول پوستی برای تمام سنین است. نوجوانان بیشتر از دیگران دچار آن هستند زیرا سطح هورمونها در بدن آنها بالاتر است. کمبود خواب، استرس خیلی زیاد، عادات غذایی ناسالم و سبک زندگی پر استرس نیز سبب بروز آکنه روی صورت، سینه، پشت و پوست سر میشود. درمان خانگی جوش صورت با استفاده از مواد سادهای که در همه آشپزخانهها یافت میشود، امکانپذیر است:
هرچند درمان مشخصی برای جوش وجود ندارد، اما راههای ساده و طبیعی زیادی وجود دارند که با استفاده از ترکیب مواد معمولی که در آشپزخانه و یخچال پیدا میشود، میتوانید از بروز آکنه جلوگیری کرده و به درمان جوش صورت بپردازید. پس در ادامه، با ما همراه باشید:
جوش شیرین یا کربنات سدیم، یک لایهبردار خوب برای پوست است. بنابراین منافذ را باز میکند و سلولهای مرده پوست را از بین میبرد. همچنین pH پوست را تنظیم میکند و یک ضدالتهاب ملایم است که خاصیت گندزدایی نیز دارد. این ویژگیها در کنار هم، باعث میشوند تا این ماده یک روش درمان خانگی فوقالعاده برای جوش صورت باشد.
جو دوسر برای کاهش جوش مفید است زیرا ماسک جو دوسر منافذ پوست را از چربی و آلودگی پاک مینماید و چربی اضافه پوست را جذب میکند. علاوه بر آن، این ماده عمل لایهبرداری را نیز انجام میدهد.
خاک رسِ آرایشی، برای پوستهای چرب مستعد آکنه مفید است زیرا چربی اضافه را به خود جذب میکند (بدون اینکه پوست را خشک کند) و منافذ را نیز باز میکند. این ماده، رنگ چهره را نیز باز میکند.
لیمو خاصیت سفیدکنندگی دارد. از طرف دیگر آب لیمو برای شفاف کردن رنگ قسمتهایی از پوست که تیرهتر شدهاند نیز کاربرد دارد. خاصیت اسیدی لیمو برای درمان جوشها بسیار مفید است. همچنین لیمو، چربی و آلودگیهایی که سبب انسداد منافذ میشوند را از روی پوست پاک میکند.
خمیردندان نیز برای از بین بردن جوشها مفید است و در واقع یکی از راحتترین شیوههای درمان خانگی جوش صورت است.
این روغن به عنوان یک گندزدا عمل میکند و منافذ پوست را ضدعفونی مینماید. به علاوه، باکتریهای مسبب جوش را از بین میبرد.
بیشتر بخوانید: استفاده از روغن درخت چای برای زخمها
خاصیت اسیدی و ویتامین C فراوان پرتقال، برای رفع جوشها بسیار مفید است. حتی میتوانید از آب پرتقال نیز استفاده کنید، اما پوست پرتقال موثرتر است.
آلوئهورا با توجه به خواص نرمکنندگی و ضد التهابش در رفع رد جوشها مفید است.
گیاه شنبلیله خاصیت ضدالتهاب، آنتیاکسیدان و گندزدایی دارد.
این ماده برای بسیاری از مشکلات پوستی مفید است. این ماده خاصیت گندزدا و ضدمیکروب دارد که باکتریهای مسبب آکنه را از بین میبرد. همچنین قرمزی و التهاب جوشها را نیز تسکین میدهد.
این شیوههای آسان و طبیعی میتوانند آکنهها را تا حد زیادی بهبود دهند. برای گرفتن نتیجه بهتر باید سبک زندگی سالمی داشته باشید. اگر روشهای درمان خانگی جوش صورت کافی نبود برای اطلاع از بهترین روش های درمان جوش صورت به پزشک مراجعه کنید.