اُردمی، یک مرجع تخصصی در حوزه زیبایی و تندرستی است که میکوشد آگاهی و شناخت شما را نسبت به کلیه نکات و ملاحظات مربوط به انتخاب، خرید و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی افزایش دهد؛ تا بتوانید هر چه بیشتر تاثیر مطلوب آنها را احساس کنید. بیشتر بخوانید
پروتئینها نقشی حیاتی در بدن ایفا میکنند و به بهبود رشد سلولی کمک میکنند. پروتئینهای حیوانی مانند گوشت، تخممرغ و لبنیات به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی چربی اشباع شده و کلسترول میتوانند به سلامت بدن آسیب برسانند، به همین دلیل میتوان بخش قابل توجهی از پروتئینهای مورد نیاز بدن را از منابع گیاهی تامین کرد.
معمولا گیاهان به عنوان منابع غنی پروتئین شناخته نمیشوند، اما در این میان چند استثنا هم وجود دارد؛ به همین دلیل مقالهای برای شما تهیه کردهایم تا گیاهان حاوی این ماده مغذی را معرفی کنند. به یاد داشته باشید: پروتئینهای گیاهی، پروتئینهای ناقص هستند به این معنا که تمامی آمینواسیدهای لازم را در خود ندارند! بنابراین به منظور برخورداری از تمامی آمینواسیدها، باید این غذاهای گیاهی را با غذاهای سبوسدار و غلات ترکیب کنید.
نصف فنجان نخود سبز، حاوی ۳/۵ گرم پروتئین است. نخود سبز را همراه با سوپ امتحان کنید.
نصف فنجان اسفناج، حاوی 3 گرم پروتئین است. اسموتی اسفناج را امتحان کنید تا علاوه بر احساس سیری، نیاز روزانه شما نیز برآورده شود.
آیا منبع دیگری برای پروتئین وجود دارد؟ بله، سیب زمینی. یک سیب زمینی با سایز متوسط، حاوی 3 گرم پروتئین است. با سیبزمینی میتوانید غذاهای خوشمزهای مانند دلمه سیب زمینی حاوی اسفناج و پنیر تهیه کنید.
بروکلی نه تنها سرشار از رشتههای سلولزی است (۲/۶ گرم در هر نصف فنجان)، بلکه حاوی 2 گرم پروتئین در هر وعده است.
اگرچه ذرت از نظر گیاهشناسی نوعی از غلات محسوب میشود اما میتوانید آن را در زمره سبزیجات هم قرار دهید و خوب است بدانید که نصف فنجان ذرت، حاوی 2 گرم پروتئین است. ذرت تنوری را با کره، آبلیمو و جعفری ترکیب کنید و همراه با غذای خود صرف کنید.