تخفیف‌های بلک فرایدی + خرید اقساطی! تا ۱۰+۵۰٪ تخفیف! فقط تا ۱۰ آذر لینک سوپرتخفیف‌ها اینجاست!

کدام یک از روش های درمان جوش سر سیاه بهتر است؟

زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
کدام یک از روش های درمان جوش سر سیاه بهتر است؟

بسیاری از افراد که به دنبال خرید بهترین کرم ضد جوش هستند، از داشتن جوش سر سیاه رنج می‌برند. جوش های سرسیاه یکی از رایج ترین انواع جوش هستند. اگرچه افرادی که پوست چرب دارند بیشتر در معرض این عارضه قرار می‌گیرند؛ اما هر کسی ممکن است به آن مبتلا شود. در این مقاله می‌خواهیم به روش های درمان جوش سر سیاه بپردازیم. تا پایان مقاله با ما باشید تا پاسخ پرسش‌های احتمالی‌تان را بگیرید.

آشنایی با جوش سر سیاه

هنگام خرید بهترین کرم ضد جوش یا استفاده از هر روش دیگری برای درمان جوش سر سیاه دقت کنید که جوش ها با یکدیگر متفاوت هستند و برای هر کدام باید محصول متفاوتی استفاده کنید. وقتی ترکیبی از سلول‌های مرده پوست و روغن اضافی (سبوم) غدد سباسه منافذ پوست شما را مسدود کنند، جوش های پوستی ایجاد می‌شود.

بر خلاف جوش سر سفید که در اثر مسدودبودن منافذ ایجاد می‌شود، منافذ جوش های سرسیاه باز هستند و اکسیداسیون باعث می‌شود نوک آن‌ها تیره باشد. هر کدام از این جوش‌ها درمان خاص خود را می‌طلبند. در ادامه به بررسی روش های درمان جوش سر سیاه می‌پردازیم.

مشورت با پزشک متخصص پوست

مشورت با پزشک متخصص پوست برای درمان جوش های سر سیاه

قبل از به‌کاربردن هر کدام از روش های درمان جوش سر سیاه، بهتر است با یک متخصص پوست مشورت کنید. یک کارشناس خبره به‌راحتی نوع جوش و شدت آن را تشخیص داده و متناسب با همان به شما دارو یا رژیم خاصی پیشنهاد می‌کند.

در روند درمان جوش باید به این نکته توجه داشته باشید که صبوری حرف اول را در گرفتن نتیجه می‌زند. معمولاً درمان جوش سر سیاه چیزی حدود ۶ تا ۱۲ هفته طول می‌کشد. در این مدت ممکن است پزشک یکی از روش‌های زیر را به شما پیشنهاد کند. هر روش را که استفاده کنید، لازم است در آن مداومت و استمرار داشته باشید.

استفاده از محصولات حاوی اسید سالیسیلیک

یکی از روش های کنترل یا درمان جوش سر سیاه استفاده از محصولات و شوینده های حاوی اسید سالیسیلیک است. سالیسیلیک اسید ماده ترجیحی برای درمان انواع جوش هاست؛ زیرا مواد مسدودکننده منافذ را تجزیه می‌کند. این مواد شامل چربی پوست، آلودگی‌های محیط و مواد آرایشی است.

اگرچه لازم است صورت خود را دو بار در روز بشویید، سعی کنید فقط یک بار در روز از پاک کننده ای استفاده کنید که دارای اسید سالیسیلیک باشد. متخصصان معتقدند که اسید سالیسیلیک به‌ویژه برای کسانی که پوست خشک دارند مفید است. اگر پوست شما به این اسید واکنش نشان نمی‌دهد می‌توانید حتی در هر دو وعده صبح و شب از آن استفاده کنید.

نکته: بعضی از پوست‌ها به اسید سالیسیلیک حساس هستند. اگر می‌بینید که حساسیت شما هر بار بیشتر می‌شود، آن را کنار بگذارید.

مصرف بهترین کرم ضد جوش حاوی AHA و BHA

مصرف بهترین کرم ضد جوش حاوی AHA و BHA

استفاده از بهترین کرم ضد جوش حاوی اسیدهای هیدروکسی آلفا و بتا (AHA و BHA) یکی دیگر از روش های درمان جوش سر سیاه است. البته در گذشته معتقد بودند که لایه برداری اثر منفی بر آکنه دارد. این نکته درباره جوش های التهابی درست است؛ زیرا این روند می‌تواند باعث قرمزی و تحریک بیشتر پوست شود.

برای جوش های سرسیاه، لایه برداری منظم می‌تواند به ازبین‌بردن سلول های مرده پوست کمک کند. این فرآیند همچنین ممکن است به‌مرور جوش های سر سیاه موجود را از بین ببرد. در واقع به جای اینکه به دنبال اسکراب های خشن باشید، روی اسیدهای هیدروکسی آلفا و بتا (AHA و BHA) تمرکز کنید. اسید گلیکولیک رایج‌ترین نوع AHA است و اسید سالیسیلیک، نوعی BHA قوی است.

تفاوت اسیدهای هیدروکسی آلفا و بتا

متخصصان معتقدند که هر دو اسید AHA و BHA به‌عنوان لایه برداری سطحی عالی هستند و لایه سطحی پوست را درمان می‌کنند. همچنین هر دو باعث لایه برداری و سایش لایه بالایی پوست شما می‌شوند. از نظر تئوری، این امر می‌تواند چین و چروک ها را از بین برده و لکه های پیری را بهبود بخشد. در پی این اتفاق، منافذ پوست تمیز شده و پوست شما نرم‌تر می‌شود.

تنها تفاوت این دو محصول این است که  BHA به طور گسترده‌تری در بازار وجود دارد و نسبت به AHA مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

خودداری از مصرف بنزوئیل پراکسید

وقتی صحبت از روش های درمان جوش سر سیاه می‌شود، برخی افراد استفاده از محصولات حاوی بنزوئیل پراکسید را توصیه می‌کنند. مشکل اینجاست که بنزوئیل پراکسید برای همه انواع جوش مؤثر نیست.

در اصل نقش بنزوئیل پراکسید کاهش تورم یا ازبین‌بردن باکتری‌های زمینه‌ای است. جوش های التهابی شامل کیست ها و جوش های چرکی هستند. جوش  سرسیاه نه‌تنها التهاب ندارد، بلکه در اثر باکتری هم ایجاد نشده است؛ بنابراین محصولات حاوی بنزوئیل پراکسید چندان مفید نیستند.

استفاده از برس مخصوص شست‌وشوی صورت

برس مخصوص شست‌وشوی صورت

امروزه برس‌های مخصوص شست‌وشوی صورت در بازار وجود دارند که برخی برقی بوده و برخی دستی هستند. این برس‌ها با نام «واشینگ براش» هم شناخته می‌شوند. یکی از روش های درمان جوش سر سیاه این است که با کمک این برس و مقداری شوینده حاوی اسید سالیسیک پوست خود را بشویید.

پرزهای نرم این برس، مواد شوینده را به اعماق منافذ شما هدایت می‌کنند و در نهایت باعث می‌شوند که صورتتان به‌طور عمقی تمیز شود. به این نکته توجه کنید که استفاده از این برس‌های برقی برای جوش سر سفید توصیه نمی‌شود. فشار احتمالی که بر پوست وارد می‌شود، جوش را تحریک کرده و عفونت آن را در سایر نقاط پخش می‌کند.

پرهیز از مصرف چسب جوش سرسیاه

این روزها در کنار انواع ماسک صورت، نوارهایی هم وارد بازار شده است که مدعی هستند یکی از روش های درمان جوش سر سیاه است. کاربرد این نوارها به این گونه است که منافذ پوست را پاکسازی می‌کنند. به شما توصیه می کنیم هرگز از این محصولات به‌صورت خودسرانه استفاده نکنید.

استفاده بدون آگاهی از این ابزارها و حتی بهترین کرم ضد جوش باعث می‌شود منافذ پوست شما آسیب ببیند؛ زیرا گاهی همراه با آلودگی‌ها، حتی فولیکول مو هم از منافذ خالی می‌شود یا مواد ضروری پوست تخلیه می‌شوند. برای این کار خودتان را به متخصص بسپارید.

سخن پایانی

در این مقاله با برخی از بهترین روش های درمان جوش سر سیاه آشنا شدیم. در ادامه از شما دعوت می‌کنیم که به فروشگاه اینترنتی اردمی – مرجع تخصصی محصولات آرایشی، بهداشتی و تندرستی سری بزنید. در این فروشگاه می‌توانید بهترین کرم ضد جوش متناسب با نوع جوش خود را پیدا کنید. ضمن اینکه مشاوران خبره و کارآزموده مجموعه اردمی شما را در زمینه انتخاب محصول بهتر، راهنمایی می‌کنند. شما از چه محصولاتی برای درمان جوش استفاده می‌کنید؟ تجربه‌هایتان را برای ما در بخش نظرات بنویسید.

منبع: Healthline دیدگاه‌ها 7010بازدید
دیدگاه‌های کاربران

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

محصولات مرتبط با مقاله مشاهده همه