تخفیف‌های بلک فرایدی + خرید اقساطی! تا ۱۰+۵۰٪ تخفیف! فقط تا ۱۰ آذر لینک سوپرتخفیف‌ها اینجاست!

کانسیلر چیست و بهترین روش ساخت کانسیلر خانگی کدام است؟

زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
کانسیلر چیست و بهترین روش ساخت کانسیلر خانگی کدام است؟

شاید تا همین چند سال پیش خانم‌ها اطلاع چندانی از کانسیلر نداشتند و واقعاً نمی‌دانستند کانسیلر چیست. اما این روزها خانمی را سراغ نداریم که دنبال خرید کانسیلر نباشد. تولیدکنندگان محصولات آرایش و زیبایی نیز رقابت تنگاتنگی برای ساخت بهترین مارک کانسیلر دارند. اما با وجود همه‌ی این فراوانی‌ها، گاهی اوقات به هر دلیلی ممکن است کانسیلر در دسترس نداشته باشید. در چنین مواقعی برای اینکه آرایش شما مثل همیشه بی‌عیب‌و‌نقص باشد پیشنهاد می‌کنیم کانسیلر خانگی درست کنید. این کار وقت زیادی از شما نمی‌گیرد و به‌ لحاظ عملکرد هم فرق زیادی میان بهترین کانسیلر تجاری و کانسیلر خانگی وجود ندارد. در نتیجه در ادامه توضیحات مختصری برای کاربردهای کانسیلر مطرح خواهیم کرد و شما را در جریان بهترین روش ساخت کانسیلر خانگی قرار می‌دهیم.

کانسیلر چیست

کانسیلر چیزی بیشتر از نیم‌قرن عمر دارد و اولین کانسیلر تجاری را برند معروف مکس‌ فکتور (Max Factor) در سال ۱۹۵۴ معرفی کرد. این محصول عارضه‌های صورت مانند جوش‌، ناهماهنگی رنگ پوست، زخم‌های سطحی و آسیب‌هایی از این دست را پوشش می‌داد و به‌‌همین دلیل نیز به‌سرعت به یکی از لوازم آرایش محبوب در میان بانوان تبدیل شد.

روش‌های ساخت کانسیلر خانگی

روش اول: استفاده از مرطوب‌ کننده و کرم‌ پودر

ساخت کانسیلر خانگی با مرطوب کننده

۱. از مرطوب کننده به‌عنوان پایه کانسیلر استفاده کنید

برای شروع، مقداری کرم مرطوب کننده را در یک ظرف کوچک بریزید. در صورت امکان از مرطوب‌ کننده دارای ترکیبات ضد جوش (non-comedogenic) کمک بگیرید. این مرطوب‌ کننده‌ها ترکیبات ملایم‌تری دارند و روی پوست جمع نمی‌شوند. همچنین منافذ پوست را مسدود نمی‌کنند؛ بنابراین انتخاب بهتری برای استفاده به‌عنوان پایه‌ی کانسیلر به حساب می‌آیند و باعث ایجاد آکنه نمی‌شوند.

۲. پنکیک متناسب با رنگ پوست خود را با کرم مرطوب کننده مخلوط کنید

در این مرحله مقداری پنکیک را که رنگی شبیه با رنگ پوست شما دارد، با مرطوب‌ کننده مخلوط کنید. اگر هم پنکیکی که انتخاب کرده‌اید دقیقاً مطابق با رنگ پوست شما نیست، مقداری پنکیک روشن‌ یا تیره‌تر به آن اضافه کنید. مخلوط آن دو، رنگ دلخواه شما را به دست می‌دهد. پنکیک باید به‌اندازه‌ای با مرطوب کننده مخلوط شود که خمیری متراکم و غلیظ ایجاد شود. این خمیر باید از عهده‌ی پوشش عارضه های پوست برآید.

۳. مقداری از کانسیلری را که درست کرده‌اید، روی پوست امتحان کنید

تا زمانی که کانسیلر را روی پوست امتحان نکرده باشید، به‌خوبی نمی‌توانید درخصوص میزان تراکم و رنگ آن قضاوت کنید. در نتیجه مقداری از آن را روی پوست بمالید و از کانسیلری که درست کرده‌اید، مطمئن شوید. شاید برای آن دسته از افرادی که تاکنون نمی‌دانستند کانسیلر چیست، جالب باشد بگوییم که حتی از کرم‌های مرطوب‌ کننده رنگی هم برای پایه‌ی ساخت کانسیلر خانگی می‌توان استفاده کرد. البته این به شرطی است که رنگ این کرم با پوست شما سازگاری داشته باشد.

۴. با کانسیلری که درست کرده‌اید عارضه‌ها را پوشش دهید

شیوه استفاده از کانسیلر خانگی که درست کرده‌اید هیچ فرقی با کانسیلرهای تجاری ندارد و کافی است مقداری از آن را روی قسمتی از پوست بمالید. در صورتی که کانسیلر پوشش مناسب را نداشت، مقدار بیشتری از آن روی پوست بمالید و با انگشت یا برس آرایش روی صورت پخش کنید تا عارضه‌های پوست را کاملاً پوشش دهد. برای عارضه‌های ظریف و سطحی بهتر است از برس‌های ظریف آرایشی کمک بگیرید.

روش دوم: استفاده از روغن‌های طبیعی و رنگدانه ها

ساخت کانسیلر خانگی با رنگ دانه و روغن طبیعی

۱.  روغن مناسب انتخاب کنید

برای ساخت کانسیلر خانگی می‌توانید از روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون یا نارگیل استفاده کنید. این روغن‌ها با دارا بودن انواع آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها، به سلامت پوست نیز کمک می کنند. البته پیشنهاد می‌کنیم قبل از اینکه مواد مختلف را روی پوست خود امتحان کنید، حساسیت پوست خود را نیز بسنجید و از بی‌ضرر بودن آن‌ها مطمئن شوید.

سری به عطاری‌ها یا فروشگاه‌های معتبر بزنید. موادی حاوی ویتامین و مکمل‌های پوست انتخاب کنید. برای نمونه بهتر است روغنی انتخاب کنید که دارای ویتامین‌ E باشد. این ویتامین اثربخشی چشمگیری در التیام‌ زخم‌ها دارد. روغن میوه گل رز و سنجد تلخ (sea buckthorn)، جوش‌‌ها را التیام می‌دهند و گزینه‌ی خوبی برای افرادی که آکنه دارند به حساب می‌آید. روغن آرگان نیز پوست را التیام می‌بخشد و جلوی پیری را می‌گیرد.

۲. ترکیبی که درست کرده‌اید را غلیظ‌‌ کنید

با کمک غلیظ کننده هایی مانند موم‌ زنبور عسل، کره کاکائو، کره کوپوآکو (cupuacu Butter)، کره شی (Shea Butter)، آلوئه‌ورا و موم طبیعی با پایه گیاهان، کانسیلری را که درست کرده‌اید، غلیظ‌ و متراکم کنید. هر کدام از موادی که به آن‌ها اشاره کردیم، خاصیت‌های خاص خودش را دارد، اما به‌ لحاظ عملکرد به‌عنوان کانسیلر به تمامی این غلیظ کننده‌ها می‌توانید اطمینان کنید. پس در صورت صلاحدید جای آن‌ها را در ساخت کانسیلر با هم تغییر دهید. کره‌های گیاهی که به آنها اشاره کردیم را حتماً با دستورالعمل مخصوص آن‌ها با روغن‌هایی دلخواهتان ترکیب نمایید.

۳. رنگ دلخواه را به کانسیلری که درست کرده‌اید اضافه نمایید

نکته‌ی مهم در ساخت کانسیلر خانگی تنظیم رنگ آن با پوست است. بعضی از فروشنده‌های لوازم آرایش، رنگدانه های خالص دارند. ترکیب این رنگدانه ها با ماده‌ی غلیظی که ساخته‌اید، کانسیلر دلخواه شما را به دست می‌دهد. این کار دقت و تمرکز بیشتری می‌طلبد تا کانسیلر خانگی شما دقیقاً همان چیزی شود که انتظارش را دارید.

روش سوم: ترکیب وازلین و پودر فشرده آرایشی

ساخت کانسیلر با وازلین و پنکیک

۱. از وازلین به‌عنوان پایه کانسیلر استفاده کنید

اگر تا این قسمت از مراحل ساخت کانسیلر خانگی را دنبال کرده باشید حتماً به‌خوبی متوجه شده‌اید که کانسیلر چیست و مطمئن هستیم با این دیدگاه، کانسیلرهای خانگی بهتری خواهید ساخت. برای نمونه می‌توان به ساخت کانسیلر با وازلین اشاره کرد که بسیار راحت و مقرون‌به‌صرفه است. به این منظور انواع ژله‌های پترولیوم (petroleum jelly) که در بازار با نام تجاری وازلین شناخته می‌شوند، گزینه‌ی خوبی برای ساخت کانسیلر به حساب می‌آیند. برای این‌ کار مقدار کمی وازلین را داخل یک ظرف کوچک بریزید.

۲. پودر فشرده آرایشی را به وازلین اضافه کنید

پودر فشرده باید با وازلین کاملاً مخلوط شود. این کرم پودر باعث ثبات وازلین می‌شود و زیرسازی و کانسیلر را روی صورت تثبیت می‌کند. اگر هم به پودر فشرده دسترسی نداشتید، مقداری پنکیک معمولی را با وازلین مخلوط کنید، پنکیک معمولی پوشش بیشتری نسبت به پودر فشرده ایجاد می‌کند.

در پایان امیدواریم همه‌ی مخاطبانمان متوجه شده باشند که کانسیلر چیست و بهترین روش ساخت کانسیلر خانگی کدام است؟ برای آگاهی بیشتر، خواندن مقاله‌ی کانسیلر چیست و بهترین روش کانسیلر زدن به چه صورت است؟ مفید خواهد بود. اطمینان خاطر می‌دهیم کانسیلر خانگی چیزی از کانسیلرهای تجاری کم ندارند. باز هم اگر به خرید کانسیلر فکر می‌کنید، پیشنهاد ما به شما، خرید از فروشگاه اُردمی است. در این فروشگاه، مجموعه‌ای از انواع بهترین کانسیلر را کنار هم قرار داده‌ایم تا با توجه به رنگ و نوع پوست خود، محصول باکیفیت خریداری کنید. اگر هم دستی در آرایش دارید و تجربه‌های خوبی از استفاده کانسیلر می‌دانید، پیشنهاد‌ می‌کنیم در قسمت نظرات برای ما و دیگر خواننده‌ها از این تجربه‌های مفید و سودمند بگویید.

منبع: Wikihow دیدگاه‌ها 34567بازدید
دیدگاه‌های کاربران

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

محصولات مرتبط با مقاله مشاهده همه