0
لیست کالاهای انتخاب‌شده برای مقایسه
  1. محصولی برای مقایسه انتخاب نشده است.

SKU1: 1245115064

اسپری زنانه خوشبو کننده بدن بک ایکس اس Anika

Anika Back XS Body Spray for Women


اولین امتیاز
را شما ثبت کنید.

شمارهٔ مجوز:
1115420120842361
ثبت امتیاز:

ناموجود

معرفی کوتاه:

اسپری زنانه خوشبو کننده بدن بک ایکس اس Anika، از تعریق جلوگیری می‌کند و قابل استفاده بر روی بدن بوده و دارای ماندگاری 24 ساعته می‌باشد.

وزن واحد محصول (با بسته): 240 گرم

اسپری زنانه خوشبو کننده بدن بک ایکس اس Anika، با رایحه شیرین و تند می‎تواند یکی از رایحه‎‌های برتر در فصل پاییز و زمستان باشد. چرا که رایحه‎‌های تند در این فصل بیشترین پخش بو را دارد و به دلیل تحرک پایین فرد، این رایحه به آرامی و ملایمت تبخیر می‎‌شود.

اسپری بدن آنیکا از نوع ادوتویلت با غلظت اسانس 15 درصد است که می‎‌تواند پخش بوی خود را بین 3 تا 6 ساعت داشته باشد. این اسپری از نوع دئودورانت است و قابلیت استفاده به صورت مستقیم بر روی بدن را نیز دارد. به همین جهت از تعریق جلوگیری کرده و بدن را به مدت 24 ساعت در برابر بوی نامطبوع محافظت خواهد کرد.

با اسپری کردن مقداری از این محصول بر روی نبض دست و یا بدن خود ابتدا بویی از نت اولیه رایحه تمبرهندی، فلفل صورتی و توت جنگلی مشام شما را نوازش می‎کند سپس جای خود را به نت میانی این عطر که ترکیبی از کاکائو، گل رز و گل بنفشه است، می‎دهد. نت پایه‌‌های عطر Black XS ترکیبی از عصاره وانیل، چوب ماسویا و گیاه پاتچولی می‎‌باشد.

نوع محصول اسپری
حجم 200ml
نوع پوست انواع پوست
منع مصرف موردی تاکنون گزارش نشده.
توضیحات مناسب برای بانوان
کشور صاحب برند ایران
کشور سازنده -
برند Anika | آنیکا
اسپری را به صورت عمود و از فاصله 15 سانتی‌متری به قسمت زیر بغل اسپری نمایید.
تعداد کل دیدگاه‌ها: 0
تعداد کل امتیازها: 0
تعداد کل پاسخ‌ها:

دیدگاه‌های کاربران 0

در ازای ثبت دیدگاه برای محصولاتی که از اُردمی خریده‌اید، 15 بُن تخفیف و برای سایر محصولات، 5 بُن تخفیف به شما تعلق می‌گیرد. دیدگاه‌های حاوی عکس، در هر شرایطی، 30 بُن تخفیف برای شما به‌همراه خواهند داشت.

لطفاً برای ثبت دیدگاه و امتیاز

درباره برندAnika

«آنیکا» یک برند آرایشی بهداشتی و محصول کشور ایران است. آنیکا محصولاتی نظیر کیت‌های رنگ مو، بادی اسپلش، لوازم آرایشی صورت، محصولات مراقبت از پوست، مام رولت و اسپری‌های خوشبو کننده را تاکنون برای بانوان و آقایان تولید کرده است. محصولات آنیکا از کیفیت و محبوبیت بالایی برخوردار هستند. این محصولات در اکثر داروخانه‌ها و فروشگاه‌های آرایشی و بهداشتی به‌چشم می‌خورد.

محصولات مشابه

اسپری بدن مردانه سو الور ADROIT
اسپری بدن مردانه رد کربن ADROIT